​Vydání vizuálního románu Our World is Ended odloženo
Novinka ​Vydání vizuálního románu Our World is Ended odloženo

​Vydání vizuálního románu Our World is Ended odloženo

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Náš svět skončí o měsíc později.

Reklama

Pokud jste se těšili na příští měsíc také kvůli vydání vizuálního románu Our World is Ended, máme pro vás špatnou zprávu. Vydavatel PQube odkládá uvolnění PlayStation 4 a Switch verzí Our World is Ended z dříve oznámeného březnového vydání na 18. dubna. V Evropě se datum 18. dubna vztahuje na vydání krabicových i digitálních verzí. V Severní Americe se toto datum vztahuje pouze na digitální vydání, k fyzickému vydání dojde až 7. května.

Digitální předobjednávky budou zahájeny 4. března na evropském PlayStation Store a 19. března na eShopu Nintenda a jak již bylo dříve oznámeno, předobjednávka krabicovky bude navíc obsahovat 100-strankový artbook a klíčenku s maskotem hlavním protagonisty Owariho Sekaie.

V Japonsku byla hra vydána na konci roku 2018 ve verzi pro PlayStation 4 a Switch pod názvem Judgement 7: Our World is Ended, protože jde o vylepšenou PS Vita verzi z listopadu 2017. Vzhledem k tomu, že PS Vita verze nebyla nikdy na západě vypuštěna, jsou západní verze pro PlayStation 4 a Switch jednoduše pojmenované Our World is Ended.

Our World is Ended vyjde také prostřednictvím Steamu ve verzi pro PC, ale konkrétní datum má být teprve oznámeno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama