Overwatch 2 můžete hrát ode dneška bezplatně na Steamu
Overwatch Novinka Overwatch 2 můžete hrát ode dneška bezplatně na Steamu

Overwatch 2 můžete hrát ode dneška bezplatně na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Populární multiplayerová akce dnes zamířila na Steam.

Reklama

Zástupci Blizzardu před několika týdny oznámili návrat svých vybraných her na Steam. Až dosud bylo přitom řadu let pravidlem, že se hráči na počítačích museli smířit s exkluzivitou pro digitální obchod Battle.net. První vlaštovkou, která dokládá změnu této strategie, je příchod multiplayerové akce Overwatch 2 právě na Steam. Titul najdete na stránkách digitálních obchodu společnosti Valve již nyní a díky využití free-to-play modelu se do hraní můžete pustit bez dalších investic.

Zároveň s vydáním na Steamu se hra dočkala nového obsahu. K dispozici je v první řadě nový PvP režim s názvem Flashpoint, který doplňují dvě nové mapy a hrdina. Za pozornost stojí také nový systém postupu, časově omezený kooperativní event nebo aktualizovaná střelnice. Overwatch 2 je kromě PC (Steam) k dostání také na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama