Ovládnutí mysli v akci Mindjack
MindJack Novinka Ovládnutí mysli v akci Mindjack

Ovládnutí mysli v akci Mindjack

Michal Burian

Michal Burian

Většina akcí je zejména o zbraních a násilí, překonat nepřátelské jednotky jde však i jinak. V roli tajného agenta budeme ovládat mysl vojáků, civilistů a dokonce i vozidel.

Reklama

3rd person akce Mindjack byla potichoučku ohlášena na letošní E3, kde ji představila vydavatelská společnost Square Enix. Ta prozradila, že hru vyvíjí studio Fell Plus, autoři např. N3: Ninety-Nine Nights 2, a odehrávat se bude v blízké budoucnosti roku 2031. V této době již fungují nejrůznější technologie, které přispívají k pokroku lidstva. Nicméně, světové vlády se rozpadají, vznikají nové zkorumpované mocnosti a neobjede se to bez spiknutí. Hráč se ujme role tajného agenta, který se bude muset nepozorovaně vetřít do jedné z těchto společností a pomalinku ji začít likvidovat.

Mindjack nabídne sólo kampaň, kooperaci a opomenout nemůžeme ani multiplayer. Největší zajímavostí jistě bude již zmíněné ovládnutí mysli nepřátelských vojáků, civilistů a nejrůznějších vozidel. Pokud budete chtít někoho ovládnout, budete se mu muset nabourat do mysli, resp. zařízení hacknout, a následně je můžete použít ve svůj prospěch. Tyto jednotky vás buď mohou chránit, zlikvidovat někoho jiného nebo se jednoduše zničí sami, ala autodestrukce.

Mindjack je ohlášen na říjen aktuálního kalendářního roku, a to pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360.

Další obrázky naleznete v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama