Oxenfree Novinka Oxenfree II: Lost Signal se dočkalo vydání

Oxenfree II: Lost Signal se dočkalo vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS Android Android Apple Mac

Hra je k dispozici s českými titulky.

Reklama

Vývojáři ze studia Night School vydali pokračování vysoce hodnocené příběhové 2D adventury Oxenfree. Ve druhém díle s podtitulem Lost Signal se v kůži hlavní postavy Riley vracíte do města Camena, abyste zde prozkoumali záhadné elektromagnetické vlny, které ruší rádiové vysílání a elektrické přístroje. Příběh hry se odehrává pět let po konci zmíněného prvního dílu z roku 2016.

Hra sází především na silný příběh s volbami v dialozích a originální stylizovanou grafiku. Za pozornost stojí také přítomnost oficiální české lokalizace ve formě titulků. Oxenfree II: Lost Signal je k dostání na PC (Steam), konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch i mobilních platformách se systémy Android a iOS. Cena byla stanovena na 20 eur. Předplatitelé Netflixu, který studio Night School před nedávnem koupil, si mohou mobilní verzi hry zahrát bez dalších investic.

Oxenfree II: Lost Signal se dočkalo vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama