Oznámen Expansion Pass pro novou Zeldu
The Legend of Zelda: Breath of the Wild Novinka Oznámen Expansion Pass pro novou Zeldu

Oznámen Expansion Pass pro novou Zeldu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Získáte díky němu přístup ke dvěma DLC balíčkům pro The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Reklama

K chystanému RPG The Legend of Zelda: Breath of the Wild připravuje Nintendo za 19,99 dolarů Expansion Pass. Za necelých dvacet dolarů tak získáte přístup ke dvěma sadám stahovatelného obsahu. První dodatek má vyjít letos v létě a druhý ještě někdy o prázdninách. Možná vás bude zajímat, že jde o vůbec první případ v sérii The Legend of Zelda, kdy byly připraveny podobné sady stahovatelného obsahu.

A asi vás bude také zajímat, co v balíčcích naleznete:• Obsah balíčku č.1 (vydání v létě 2017) - přidává do hry výzvu Cave of Trials, nový Hard režim a novou funkci pro herní minimapu• Obsah balíčku č.2 (vydání o prázdninách 2017) - přidává další nové výzvy, jejichž součástí budou nové dungeony a nová originální příběhová linie

Balíčky dodatečného obsahu budou k dispozici jak pro Switch, tak pro Wii U verzi hry a nepůjdou koupit jednotlivě. Jinými slovy, jestli je chcete, musíte si koupit celý Expansion Pass.

Nakonec ještě jedna drobnost. Pokud si Expansion Pass koupíte nebo dokonce jen předobjednáte, objeví se ve hře v oblasti Great Plateau tři nové truhly. Jedna z těchto truhel bude obsahovat tričko s logem Nintendo Switche, které může Link nosit během svých dobrodružství. Druhé dvě budou obsahovat nějaké "užitečné předměty".

The Legend of Zelda: Breath of the Wild vychází celosvětově pro Switch a Wii U 3. března. Níže se ještě můžete podívat na oznámení Expansion Passu, které má na svědomí producent Eiji Aonuma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama