Oznámen nový DiRT. Vrací se ke kořenům a je náročnější
DiRT Rally Novinka Oznámen nový DiRT. Vrací se ke kořenům a je náročnější

Oznámen nový DiRT. Vrací se ke kořenům a je náročnější

Michal Burian

Michal Burian

59

Dokonce si ho můžete na PC zahrát v předběžném přístupu.

Reklama

Společnost Codemasters překvapila, bez jakéhokoli humbuku vydala na Steamu v Early Access verzi nový DiRT. Ano, čtete dobře. Ten DiRT, který byl teprve dnes oznámen. Pokud máte zájem o předběžný přístup, připravte si 26,99€ (do 4. května, potom 29,99€).

Dobrou zprávou je, že se nový DiRT vrací k rallye, to ostatně signalizuje i samotný název: DiRT Rally. Za hrou stojí původní tvůrci DiRTu, ovšem v menším počtu. Nejen z toho důvodu se rozhodli hru vydat v předběžném přístupu a na základě zpětné vazby ji vylepšovat a především rozšiřovat. Druhou dobrou zprávou je skutečnost, že se DiRT vrátil ke svým kořenům a závody mají být mnohem náročnější a neodpustí vám každou chybu. Budete tak muset být precizní a snažit se, abyste zvítězili a zapsali se do historie tohoto motorsportu.

V současné době obsahuje hra trojici prostředí (Wales, Monte Carlo a Řecko), kde se projedete po 36 stages v 17 různých vozidlech. Překážkou vám bude i samotné prostředí, můžete si poškodit auto a nejlepší na tom je, že oprava probíhá sice mezi jednotlivými závody, ovšem pouze v omezeném čase a množství. Jinými slovy, když auto hodně poškodíte, budete moci opravit pouze něco. Budete tak riskovat, zda vůbec další stage dojedete. A hlavně, žádné vracení času a nejde vypnout poškození.

Konzolové verze DiRT Rally zatím oznámeny nebyly. Osobně bych s nimi počítal po vydání a hlavně dokončení PC verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama