Oznámen první datadisk pro RPG Arcania: Gothic 4
Gothic Novinka Oznámen první datadisk pro RPG Arcania: Gothic 4

Oznámen první datadisk pro RPG Arcania: Gothic 4

Michal Burian

Michal Burian

5

Spellbound Entertainment a vydavatelství JoWooD Group oznámili první datadisk do akčního RPG titulu Arcania: Gothic 4. Co přináší a kdy se ho dočkáme?

Reklama

První datadisk pro Arcania: Gothic 4 získal podtitul Fall of Setarrif a podle tiskové zprávy přinese do původní hry především možnost prožít příběh za jinou postavu, 10 hodin hraní s množstvím nových qestů a misí, novou škálu různých položek pro úpravu postavy, nové nepřátele (především hordu monster) a samozřejmě tvůrci nezapomenou rozšířit ani mapu. Ta by měla obsahovat nové refiony v podobě měst, pobřeží, džungle a chybět nebudou ani hory.

"Tento add-on nám dává příležitost vyprávět příběh města Setarrif. Kromě příběhu, který rozšiřuje původní příběh v Arcania: Gothic 4, hráči budou mít k dispozici rozmanité regiony, questy a dungeony," řekl André Beccu, hlavní designer Spellbound Entertainment, a druhým dechem dodal: "Hráči se budou moci do nového dobrodružství vydat se svým starým hrdinou nebo s úplně někým jiným. Tentokrát jsme ale přišli s něčím úplně novým!"

Nové informace i samotné vydání datadisku je naplánováno na příští rok. Datadisk bude u nás distribuovat společnost Comgad, která bude PC verzi lokalizovat (české titulky).

Pokud jste si ještě nepřečetli naší recenzi Arcania: Gothic 4, tak ji naleznete zde.

Pro úplnost ještě dodejme, že PlayStation 3 verze Arcania: Gothic 4 vyjde až v příštím roce. PC a Xbox 360 verze se na trhu objevily v říjnu aktuálního kalendářního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama