Oznámen Transport Fever 2
Novinka Oznámen Transport Fever 2

Oznámen Transport Fever 2

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

Na PC, Macu a Linuxu koncem roku vybudujete dopravní impérium.

Reklama

Na počítačích budete moci koncem letošního roku vybudovat nové dopravní impérium. Nezávislé studio Urban Games za doprovodu vydavatelské společnosti Good Shepherd Entertainment oznámilo Transport Fever 2, pokračování oblíbené tycoon simulace a manažerských her Transport Fever a Train Fever.

Transport Fever 2 se pochlubí třemi zbrusu novými příběhovými, historickými kampaněmi, výrazně lepší hratelností, novými funkcemi, přívětivějším uživatelských prostředím, podporou modifikací prostřednictvím Steam Workshopu a dynamickým prostředím. Těšit se můžete na více než 150 let technologií a historie dopravy a přepravy v reálném světě, v němž vybudujete vlastní dopravní impérium. Budete stavět infrastrukturu v podobě železnic a silnic, nakupovat vozidla a spravovat pozemní a námořní sítě a letecké trasy pro optimalizaci zisku vaší společností. Samozřejmě nebude chybět volné hraní, kde můžete dělat vše po svém.

Podpora Steam Workshopu umožní vytvářet a sdílet vlastní světy, mise, vozidla, stanice, budovy a další herní obsah. Sami vývojáři připravili více než 200 vozidel od vlaků, autobusů, tramvají, nákladní automobilů přes letadla až po lodě. Tvůrci se dušují, že ve hře mají realistickou simulaci dopravy, včetně jednosměrných ulic a semaforů. Dále dynamickou ekonomiku a simulaci chodu města.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama