Transport Fever 2 přijede bez zpoždění
Novinka Transport Fever 2 přijede bez zpoždění

Transport Fever 2 přijede bez zpoždění

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Linux Linux Windows PC

Třetí díl solidních dopravních strategií již supí do nádraží.

Reklama

Na dopravní simulátory specializované švýcarské studio Urban Games z hodinářského města Schaffhausenu vydalo aktuální jízdní řád pro svůj nejnovější titul z řady Train Fever/Transport Fever. Tím je sice dvojka Transport Fever, ale jinak již třetí hra studia, jež vyjde již zanedlouho, přesně ve středu 11. prosince 2019.

Transport Fever 2 vychází ze svých dvou úspěšných předchůdců, ale přijede se zbrusu novým prostředím, v němž budete budovat a provozovat dopravu na vodě, na povrchu i ve vzduchu. Transport Fever 2 začíná stejně jako jeho dva předchůdci v roce 1850 a provede vás historickými epochami až do současnosti ve dvou herních režimech: příběhové kampani na tři samostatné části a volné hře bez jakýchkoli mantinelů.

 

Transport Fever 2 přijede bez zpoždění

 

Hra obsáhne více než 200 unikátních vozidel, letounů i vlaků (to je min. o 80 typů více než má první Transport Fever), podporu uživatelských modů i editor vlastních map, a tvůrci prohlašují, že jen v kampani utopíte více než 20 hodin hraní. Transport Fever 2 se zaměřuje výhradně na hru pro jednoho hráče, zatím se počítá pouze s digitálním vydáním a předobjednat si ho můžete na Steamu s aktuální 10% slevou, což v přepočtu dělá cenu lehce přes devět stovek.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=o3zwILJiBL8[/embed]

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama