Oznámena Disgaea 6 a Atelier Ryza 2 na nových obrázcích
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka Oznámena Disgaea 6 a Atelier Ryza 2 na nových obrázcích

Oznámena Disgaea 6 a Atelier Ryza 2 na nových obrázcích

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Dále Mary Skelter Finale, oznámena Rune Factory 5 a Poison Control na západě nebo prodeje Captaina Tsubasy. A mnoho dalšího.

Reklama

Disgaea 6: Defiance of Destiny

Nippon Ichi Software ohlásil další díl série Disgaea. Tento šestý díl nese podtitul Defiance of Destiny a pro PlayStation 4 a Switch vyjde v Japonsku pro obě platformy již 28. ledna 2021. Na západě se prozatím plánuje pouze Switch verze, který má být dostupná v létě 2021. Zástupce společnosti NIS America na dotaz ohledně PS4 verze uvedl že: "V tuto chvíli žádné další komentáře k tomu zda tento titul vyjde i na jiných platformách kromě Switche nemáme. Jakékoli budoucí aktualizace stavu budou oznámeny na našich oficiálních kanálech."

V Japonsku bude Disgaea 6: Defiance of Destiny k dispozici také v limitované edici která obsahuje speciální box, artbook a soundtrack na CD. První série kopií bude navíc obsahovat speciální zabarvení pro Zeda a Bieko, booklet s ilustracemi a bonusový kód pro mobilní hru Disgaea RPG.

NIS America již na svém online obchodě spustila předobjednávky a to nejen hry, ale i merche.

Japonskou verzi traileru najdete zde.

První nová hra Disgaea se ukazuje po dlouhých šesti letech. Můžete se seznámit se Zedem. Zombie, která pokořila všechny kromě jednoho, Boha Destrukce. Toho se rozhodnete vyzvat a dostat se zpět na svůj post. Při své cestě za pomstou se setkáte s mnoha různými postavami, prozkoumáte nové světy chaosu a objevíte sílu sourozeneckých vazeb.

Switch verze hry nabídne možnost hrát nejen ve volném čase, ale logicky i na cestách. Jednodušší to bude i díky přizpůsobitelným funkcím hry jako jsou Auto, Retry a Replay. Na své si tak přijdou jak noví hráči, tak fanoušci série.

V současné době můžete navštívit anglickou teaser stránku anebo úplnou japonskou internetovou stránku.


Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy

Do druhého Ateieru Ryza se nám vrátí jeden ze starých známých. Vydavatel Koei Tecmo a vývojáři z Gustu opět uvolnili pár střípků informací a nové screenshoty k pokračování alchymistického RPG Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy.

Jako první tady máme úplně nový artwork (první v galerii níže) a dále podrobnosti o jednom starém známém. Je to Lent Marslink (dabing Takuma Terashima), což je válečník na cestách, který chce zdokonalit své schopnosti s ovládáním meče. Zároveň je to Ryzin a Bosův přítel z dětství. Aby se zdokonalil co by šermíř, opustil před třemi lety ostrov Kurken a od té doby je na cestách. Ať už se ale stalo cokoli, jeho kdysi veselé chování se vytratilo a rysy ztvrdly. Když se dostane do královského hlavního města, narazí na Ryzu a její přátele a ti ho požádají, aby se k nim připojil. Ale...

Na dalších screenshotech si můžete prohlédnout Ryzu při průzkumu tajemných ruin, které se nachází v okolí královského hlavního města. Ta v nich chce najít odpovědi na otázky ze starých legend a odhalit skutečnou pravdu. Tyto ruiny nabízí hráčům jedinečné hádanky, které je třeba rozlištit, díky novým objevům si odemknete nové možnosti a akce, včetně možnosti jezdit na příšerách.

Během dobrodružství bude pro Ryzu důležitý, takřka klíčový, její deník. Objevy se budou zapisovat a organizovat a umožní tak formovat vlastní teorie a vyřešit každou záhadu. Při průzkumu budete postupně zaplňovat seznam Výzkumu, sbírat fragmenty Ruin a Paměti. Odhalování těchto stop se poté uloží do deníku, ale bude to náročný úkol. T ale povede k sestavení Compassu of Recollection, se kterým lze z ruin vyvolat vzpomínky. Vyřešením hádanek si hráči budou moci odemknout speciální alchymistické recepty.

Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 3. prosince a pro PC přes Steam v lednu 2021. Vydání na západě je plánováno ještě na tento rok.


Mary Skelter Finale

Společnost Compile Heart vydala nový trailer ke hře Mary Skelter Finale, seznamující nás s důležitými postavami a jejich joby.

Mary Skelter Finale má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 a Switch 5. listopadu.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Celkové celosvětově vyskladněné kopie a digitální prodeje hry Captain Tsubasa: Rise of New Champions překročily velmi pěkné číslo. Bandai Namco a Tamsoft ve své zprávě (viz video níže) uvedli, že během prvního týdne od vydání hry překročily magickou hranici 500 000 kusů.

Bandai Namco také chystá aktualizaci hry 1.02, která bude pro PlayStation 4 dostupná na konci září a od poloviny října také pro Switch a pro PC. Update nabídne upravenou úroveň obtížnosti zápasu Otomo/Hanawa Middle School v Epizodě Tsubasa, vylepšený matchmaking v Division Match a upravuje mezi hráči rozdílnou cenu. Byla přidána funkce pro zobrazení unlock stavu u odemčených DAD. Přibude herní oznámení News a byly opraveny další chyby a problémy s vyvážením hry.

Záreveň bude přidán i nový obsah. Jde o několik TOP verzí tréninkových předmětů v novém obchodu s názvem CC SHOP a za Online Challenge a Log-in Bonus získáte nové Captain Coiny. Další informace budou oznámeny 27. září během Tokyo Game Show 2020.

Hra Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyšla celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam 28. srpna, vy si ji můžete koupit v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk, ale ještě předtím se níže podívejte na startovní trailer.


Shoujo Jigoku no Doku Musume/Poison Control

Vydavatel NIS America vydá na západě na počátku příštího roku akční střílečku Shoujo Jigoku no Doku Musume. Dojde ale k přejmenování a na PlayStationu 4 a Switchi ji najdete jako Poison Control a bude obsahovat pouze japonský dabing.

Poison Control vyšel v Japonsku poprvé spuštěn pro PlayStation 4 a Switch 25. června a pochází z kreativních mozků tvůrců šíleností jako Penny-Punching Princess (naše recenze zde) anebo The Princess Guide.

Tato střílečka v sobě kombinuje akční velmi rychlý gameplay a kouzlo ponurého a přesto okouzlujícího uměleckého stylu, zabaleného do jednoho nezapomenutelného dobrodružství. Budete využívat schopnosti hlavní hrdinky Poisonette a vyčistit oblastí Poison Mires a přitom odstřelovat s pomocníky Soul Mate nepřátele. Svou hru si můžete lehce upravit výběrem mezi mužskými nebo ženskými Soul Mates, odemykáním zbraní a různými vylepšeními. S každým očištěným světem můžete prostřednictvím dialogu založeného na výběru možností zvýšit určité statistiky Poisonette i svého společníka.

Oficiální stránky hry najdete zde a limitovanou edici předobjednat na NIS America Online Store: PlayStation 4 a Switch verze.

Oznámena Disgaea 6 a Atelier Ryza 2 na nových obrázcích

Rune Factory 5

Rune Factory 5 vyjde díky společnostem Marvelous, XSEED Games a Marvelous Europe pro Switch na jaře roku 2021. Nejprve v Japonsku a následně i na západě.

RPG simulace Rune Factory 5 nabídne další velkolepé dobrodružství ve fantasy světě, kde náš hlavní hrdina ztratí paměť a následně přistane v malém městečku, fungující v souladu s přírodou. Přidává se do skupiny strážců míru a začíná mu nový život. Kromě svých běžných povinností může hrdina obdělávat půdu, chytat v nedaleké řece ryby a je toho ještě mnohem více

Společně s měšťany budete bojovat s příšerami použitím velmi silných komb, což je jen jedna z nových funkcí hry Rune Factory 5.

Japonská verze traileru je zde.


Kitaria Fables

Dnes se ještě těch farmářských simů nezbavíme. Vydavatel PQube totiž v příštím roce vydá akční adventurní farmářské RPG Kitaria Fables od studia Twin Hearts. V prodeji bude pro PlayStation 4, Xbox One, Switch a prostřednictvím Steamu pro PC.

Kitaria Fables je už od pohledu roztomilé spojení akčních RPG, adventur a farmářských simulátorů. Nejlépe ji lze popsat jako kombinaci Cat Questu a Rune Factory.

Vstoupíte do světa jménem Canoidera a budete přijímat úkoly od svých zvířecích sousedů, kteří čelí rostoucímu přílivu temnoty. Boje budou probíhat v reálném čase, průzkum okolí a dungeonů budete vedle farmaření provádět hlavně z důvodu získávání surovin a pak pro výroby zbraní, brnění a vytváření nových kouzel.


Tabe-O-Ja

Na závěr tady bude trochu horko díky druhému oficiálnímu traileru ke hře Tabe-O-Ja. Najdete ji pod hlavičkou společnosti Bandai Toys na konzoli Switch a horko nám bude proto, že jde o mix bojové akční hry a vaření.

Nový trailer namluvil Shinichiro Kamio a představuje nám Tabe-Gami, vyvolané ze speciálních Outrageous Dishes. Ty získáte díky pohybům Joy-Conů, inspirované vařením. Půjde o pohyby jako smažení jídla na pánvi, skládání ingrediencí a vaření. Ale Joy-Cony využijete také pro speciální útočné pohyby.

Tabe-O-Ja má vyjít na Switch ještě tuto zimu, ale pouze v Japonsku.

Zdroj: Nippon Ichi Software, Koei tecmo,, Compile Heart, Bandai Namco, NIS America, PQube

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama