Oznámena hra podle seriálu Cobra Kai
Novinka Oznámena hra podle seriálu Cobra Kai

Oznámena hra podle seriálu Cobra Kai

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Daniel LaRusso a Johnny Lawrence se budou mlátit i ve videohře.

Reklama

Karate Kid je populární osmdesátkový film, na kterém vyrůstalo poměrně mnoho dětí, přičemž legendární trénink a čapí kop zná snad každý.

V roce 2018 jsme se pak dočkali překvapivě povedeného seriálu Cobra Kai, který přímo navazoval na první díl, kdy sledujeme osudy Daniela LaRusso i Johnnyho Lawrence, ve kterých jejich vzájemný souboj před třiceti lety zanechal své vlastní šrámy a jejich rivalita ani zdaleka nezrezivěla.

Úspěch seriálu a velká vlna nostalgie nenechala spát ani videoherní tvůrce, pročež společnost GameMill oznámila novou videohru Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues podle tohoto seriálu, která je klasickou side-scrolling beat'em up akcí (podobně jako třeba Streets of Rage), nabízející lokální kooperaci, osm bojovníků a dvě kampaně - jedna za Cobra Kai a druhá za Miyagi-Do Karate Dojo.

Video pochází z youtube kanálu serveru IGN

Ve výsledku by se tedy mohlo jednat o nenáročnou zábavu, avšak z oznamovacího traileru výše to příliš dobrý dojem nezanechává.

Každopádně o kvalitách hry se budeme moci přesvědčit ještě tento rok, přesněji 27. října, kdy titul vyjde na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama