Oznámeno Cobra Kai 2: Dojos Rising
Novinka Oznámeno Cobra Kai 2: Dojos Rising

Oznámeno Cobra Kai 2: Dojos Rising

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Bojovka dorazí ještě letos.

Reklama

Fanouškům série Karate Kid aktuálně dělá radost výborný seriál Cobra Kai, jenž nás během uplynulého Silvestra poctil svou již čtvrtou sezónou, kdy na tu pátou nebudeme muset čekat příliš dlouho, jelikož její premiéra je nastavena na 9. září (juchu!).

Nicméně pokud byste si ono čekání přeci jen chtěli zkrátit, můžete se už nějaký čas pustit do bojovky Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues. A pokud hru máte již dohranou, jistě uvítáte, že byl oznámen druhý díl.

Jeho název je Cobra Kai 2: Dojos Rising, kdy ve hře naleznete různé herní režimy, mezi něž patří jak online multiplayer, tak i příběhová kampaň či možnost prožití různých ikonických momentů ze seriálu.

Kromě toho si budete moci vybrat, zda budete reprezentovat dódžó Cobra Kai, Eagle Fang či Miyagi-Do, kdy postupně půjde nabírat nové členy a rozšiřovat svůj vliv.

Z pohledu samotných bojovníků se posléze můžete těšit na 28 postav, kdy v seznamu by si měl vybrat každý, přičemž každá z nich nabídne své vlastní speciální dovednosti a schopnosti.

Oznámeno Cobra Kai 2: Dojos Rising

S vydáním se počítá na letošní podzim.

Během něho se dočkají hráči na PC, PlayStationu 4, PlayStationu 5, Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama