Skull Island: Rise of Kong Novinka Nová hra ze světa The Walking Dead na obzoru

Nová hra ze světa The Walking Dead na obzoru

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vychází již za měsíc a míří na PC i konzole.

Reklama

Příznivci univerza The Walking Dead se již brzy dočkají nové hry s názvem The Walking Dead Destinies. Žánrově půjde o příběhovou akční adventuru z pohledu třetí osoby, která bude pokrývat zásadní momenty z jednotlivých sezón a epizod populárního seriálu. Na poli příběhu se ujmete Ricka Grimese, v jehož kůži budete moci dle autorů změnit osud jednotlivých postav i směřování samotného příběhu.

Než však začnete do titulu vkládat větší naděje, tak je nutné upozornit na to, že za jeho vývojem stojí společnost GameMill Entertainment, která nám před několika dny naservírovala tragicky hodnocenou hru Skull Island: Rise of Kong. Příliš velkou důvěru nevyvolává ani samotný vývojářský tým v podobě brazilského studia Flux Games, které v minulosti přineslo rozporuplně přijaté dvě hry, jež využívaly licenci značky Cobra Kai (The Karate Kid).

The Walking Dead Destinies vychází 17. listopadu na PC i konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Výše v náhledu se můžete podívat na nově zveřejněný trailer.

Nová hra ze světa The Walking Dead na obzoru
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama