Oznámeno Crusader Kings 3
Novinka Oznámeno Crusader Kings 3

Oznámeno Crusader Kings 3

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC

Narodil se dědic populární strategie.

Reklama

V nejnovějším díle historické Paradoxí strategie Crusader Kings, jenž nese číslovku tři, budeme opět vládnout svému království, které můžeme expandovat a jinak upravovat. Vaše vládnutí se posléze bude odehrávat na mapě, která bude pokrývat plochu od Španělska, Indie, Skandinávie až po Střední Afriku.

Mezi klíčové prvky hry bude patřit:

  • Utváření vlastní dynastie: Veďte své vytvořené postavy skrze historii pomocí různých životních a panovacích stylů, které nejlepé sednout jejich osobnostem a ambicím.
  • Přepiště středověkou historii: Dynastie se budou měnit a adaptovat na základě změn ve vašich rodech a zároveň budou reagovat na vámi zvolenou politiku.
  • Vybudujte mocné království: Rozšiřujte svá území pomocí chladné čepele či hřejivých slov. Stanete se mazaným vojevůdcem, nebo diplomatem, který sjednocuje rody?
  • Zažijte nečekaná dramata: Připravte se na nečekané události, kdy proti vám ostatní rody začnou spřádat všemožné pletichy.
  • Učte se a adaptujte: Speciální nápovědy pomohou nováčkům i veteránům k lepšímu proniknutí do bohatého středověkého světa.
  • Klasická Crusader Kings zábava: Pletichařte proti svému arogantnímu strýčkovi, vemte si bohatou vévodkyni kvůli rozšíření území, případně se klidně ožeňte se svým věrným ořem. Téměř vše bude ve hře možné.

Crusader Kings 3 vyjde v roce 2020 pro PC ve virtuálním obchodě Steam a zároveň bude součástí předplatného Xbox Game Pass.

K tomu je od včerejšího dne Crusader Kings 2 free-to-play, takže si ho může vyzkoušet kdokoliv. Společně s free-to-play modelem se do hry podíval i nový režim "Monarch's Way", který tvoří nový způsob, jak objevovat svět Crusader Kings a díky němuž můžete získat speciální bonusy právě do třetího dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama