Oznámeno datum vydání tří DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus
Novinka Oznámeno datum vydání tří DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus

Oznámeno datum vydání tří DLC pro Wolfenstein 2: The New Colossus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Přídavky vyjdou 14. prosince, 30. ledna a v březnu, přičemž dohromady slibují více než 9 hodin herní doby.

Reklama

Společnost Bethesda konečně oznámila, kdy se dočkáme tří dříve představených DLC pro povedenou střílečku Wolfenstein 2: The New Colossus. Ty vyjdou pod souhrnnou značkou The Freedom Chronicles.

14. prosince přijde na řadu přídavek The Adventures of Gunslinger Joe, v němž bývalý hráč amerického fotbalu Joseph Stallion likviduje zástupy nácků v ruinách Chicaga i ve vesmíru. 30. ledna příštího roku bude následovat The Diaries of Agent Silent Death, v němž se v roli agentky OSS Jessicy Valiant vydáme za infiltrací nacistického bunkru v Kalifornii a za objevením tajemství operace San Andreas. Vše v březnu uzavře rozšíření The Amazing Deeds of Captain Wilkins. V něm se zase dostaneme do role kapitána Geralda Wilkinsa, hrdiny občanské války, který se vydává na nacisty ovládanou Aljašku, aby zde překazil operaci Black Sun.

Souhrnná herní doba všech DLC by měla přesáhnout 9 hodin. A jen tak pro zajímavost, oznámení dat vydání odhalilo, že na přídavcích pracuje kromě studia MachineGames i tým z Escalation Studios. Ten má na svědomí třeba editor SnapMap v loňském restartu série Doom, navíc se podílel na vzniku VR verze Skyrimu a Falloutu 4.

Všechny tři DLC jsou každopádně součástí aktuálně dostupného Season Passu, který vás vyjde na 24,99 euro. Balíčky budou ke koupi i jednotlivě, cena samotných přídavků však stále nebyla oznámena.

Už nyní je také k dispozici speciální přídavek Episode Zero, který představuje hrdiny těchto DLC a který je k dispozici majitelům Season Passu a těm, kteří si Wolfensteina 2 předobjednali. Jestli chcete vědět, co Episode Zero zahrnuje a jak trojice nových postav zapadá do univerza celé série Wolfenstein, račte si přečíst náš nedávný speciál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama