Oznámeno demo Ace Combat: Assault Horizon
Novinka Oznámeno demo Ace Combat: Assault Horizon

Oznámeno demo Ace Combat: Assault Horizon

Michal Burian

Michal Burian

4

Hratelné demo letecké akce Ace Combat: Assault Horizon odstartujte toto září směr PlayStation Network a Xbox Live.

Reklama

Společnost Namco bandai přináší dobré zprávy všem fanouškům, kteří touží zasednout do kabin těch nejmodernějších stíhaček světa. Singleplayerové demo hry Ace Combat: Assault Horizon míří na PlayStation Network pro PlayStation 3 a na Xbox Live pro Xbox 360, přičemž do Severní Ameriky dorazí 13., a do Evropy pak 14. září 2011.

Ve stíhací misi hráči poprvé zaujmou roli herního hrdiny Bishopa a zapojí se do intenzivního leteckého boje nad slunným Miami. Epizoda slouží jako úvodní tutoriál a představí Bishopova úhlavního nepřítele Markova. Druhá část dema je helikoptérovou misí. Hráči budou hrát za pilota vrtulníku D-Raye, jenž efektně devastuje protivníky při podpoře riskantní záchranné operace, organizované elitní speciální jednotkou Delta Force. Mise nabídnou hráčům malou ochutnávku divokých soubojů, smrtící vzdušné zkázy a široké palety misí a letounů dostupných ve finální hře.

Hru Ace Combat: Assault Horizon vyvinul tým Project Aces z japonského studia Namco Bandai, přičemž tento titul vnáší do série novou intenzitu tím, že vystupňovává boj do nových výšin prostřednictvím letounů, které jsou doslova trhány vedví a chrlí trosky napříč oblohou. Hráči se budou moci zúčastnit prudkých singleplayerových i online multiplayerových soubojů odehrávajících se nad lokacemi z reálného světa, uhýbat mrakodrapům a proměňovat nepřátele v planoucí trosky, řítící se vzduchem nadzvukovou rychlostí. Ještě nikdy předtím nebyl boj tak rychlý a nemilosrdný.

Ace Combat: Assault Horizon pro Xbox 360 a PlayStation 3 promění oblohu v ohnivé peklo 11. října 2011 v rámci Severní Ameriky, a 14. října 2011 pak v Evropě.

Cenega Czech bude na lokalních trzích navíc distribuovat speciální Limited Edici (navíc soundtrack, video DVD, plechová krabička, exkluzivní letadlo, notes s podpisy tvůrců), která se bude prodávat za cenu běžné!

Předobjednejte si limitovanou edici Ace Combat: Assault Horizon na PS3 a Xbox 360 za 1098 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama