Oznámeno Earthlock 2
Novinka Oznámeno Earthlock 2

Oznámeno Earthlock 2

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Návrat na planetu Umbra bude trochu jiný.

Reklama

Původní Earthlock bylo barevné a kouzelné RPG, které se velice inspirovalo hrami z tohoto žánru, jenž vyšly ke konci devadesátých let minulého století. Titul to rozhodně nebyl špatný a mnoho lidí si jej oblíbilo. Proto se tvůrci ze Snowcastle Games rozhodli, že udělají druhý díl, který právě oznámili.

Earthlock 2 by tak měl být daleko ambicióznějším dílem, než jakým byl jeho předchůdce. Proto došlo i k výměně herního enginu, kdy místo Unity tvůrci titul vystavili na Unrealu, díky němuž by vše mělo býti povýšeno na vyšší úroveň, minimálně z pohledu vizuálu.

Z příběhového hlediska se následně vracíme na planetu Umbra, která se přestala točit kolem své osy, což znamená, že jedna její půlka je neustále zahalená do tmy, zatímco ta druhá je sžírána neustálým slunečním svitem. Našim ústředním kamarádům se v tomto světě ztratí rodinní příslušníci, pročež se musí vydat na výpravu, jejímž hlavním cílem bude je znovu najít.

Ke změnám pak dojde i v rámci hratelnosti, kdy tahový soubojový systém z minulého dílu byl nahrazen bojem v reálném čase.

Earthlock 2 vyjde někdy během roku 2022 na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama