Oznámeno MMO Deep Black Online
Novinka Oznámeno MMO Deep Black Online

Oznámeno MMO Deep Black Online

Michal Burian

Michal Burian

3

Biart Studios oznámilo masivně multiplayerovou verzi sci-fi titulu Deep Black, která bude zdarma.

Reklama

MMO Deep Black Online je založeno na sci-fi titulu Deep Black, který vyjde letos v létě pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360.

Deep Black Online nabídne unikátní prostředí, které tvoří dokonalý příběh, komplexní sci-fi tajemství, špionáže, vědecko-fantastický zážitek a biologické hrozby. Samotný příběh se odehrává v blízké budoucnosti ve světě rovnováhy, chaosu, terorismu a zoufalých bojů o nadvládu nad světem za použití sofistikovaných biologických zbraní.

Těšit se můžete na dynamické prostředí, které zahrne boje na zemi, pod vodou i ve vzduchu. Deep Black Online nabídne širokou škálu přizpůsobení, více než 30 typů zbraní a 3 herní módy při startu hry.

Biart Studios slibuje, že každá zbraň bude mít různé režimy pro podvodní a pozemní bitvy. Každý mód bude mít originální scénář a hráči budou moci plavat či létat.

"Použili jsme naší vlastní multiplatformní technologii biEngine, díky níž rozvíjíme tituly. Deep Black Online bude mít stejnou grafickou kvalitu jako nadcházející singleplayerová hra Deep Black," prohlásil Konstantin Popov, generální manažér Biart Studios.

Deep Black Online bude masivně multiplayerová free-to-play hra z pohledu třetí osoby, která bude na bázi stříleček a nabídne různé mapy pro 8 až 24 hráčů.

Betatestování je naplánováno na konec příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama