Oznámeny závody Nascar Arcade Rush
Novinka Oznámeny závody Nascar Arcade Rush

Oznámeny závody Nascar Arcade Rush

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vývojáři lákají na pestrou nabídku aut i tratí.

Reklama

Americká společnost GameMill Entertainment představila arkádové závody Nascar Arcade Rush, které disponují licencí známého motoristického seriálu Nascar. Tyto zejména v USA populární závody v herním průmyslu v posledních letech zastupovaly hry od vydavatelství Motorsport Games, které naposledy v roce 2021 vydalo titul NASCAR 21: Ignition. Nově odhalená hra od GameMill Entertainment bude s licencí pracovat o poznání volněji a zaměří se na odlehčenou arkádovou hratelnost.

Hra se bude odehrávat na upravených variantách známých amerických tratí, které mohou dle několika přiložených připomínat spíše sérii Trackmania. Mezi hlavní lákadla hry by se měla zařadit pestrá nabídka různých aut, které budou inspirovány skutečnými závodními speciály z různých historických obdobích. NASCAR Arcade Rush vyjde někdy v průběhu letošního roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama