King Kong Novinka Nově vydaná hra s King Kongem je považována za nejhorší titul roku

Nově vydaná hra s King Kongem je považována za nejhorší titul roku

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

17
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hráči ho považují za podvod a špatný vtip.

Reklama

Společnost GameMill Entertainment dnes vydala hru s názvem Skull Island: Rise of Kong, ve které můžete hrát za samotného King Konga. Jedná se první hru se známým filmovým primátem od roku 2005, kdy Ubisoft vydal relativně slušně přijatou hru Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie.

Už nyní je však zřejmé, že nově vydaný titul na svého předchůdce z hlediska kvalit rozhodně nenavázal a fanoušci filmové předlohy by se mu měli obloukem vyhnout. Hra Skull Island: Rise of Kong se bezprostředně po svém vydání místo toho stala terčem posměšků a hlasité kritiky. Internet je aktuálně plný virálních videí, ve kterých hráči upozorňují na tragickou grafiku i hratelnost.

Kdyby se jednalo o mobilní free-to-play titul, tak by zřejmě hráči nad kvalitou hry mávli rukou. Je však nutné upozornit na to, že se v tomto případě bavíme o hře za 40 eur, která je dostupná na PC (Steam) i konzolích PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Titul takových kvalit může na hlavních herních platformách v nabité podzimní konkurenci jen stěží uspět a samotné značce dokáže maximálně výrazně pošramotit pověst. Kromě výše přiloženého launch traileru se můžete níže podívat na několik videí, které ukazují vybrané momenty ze samotného hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama