Paris Games Week u vás doma se Zingem
Novinka Paris Games Week u vás doma se Zingem

Paris Games Week u vás doma se Zingem

Michal Burian

Michal Burian

7

Tento týden bude náročný. Dnes odpoledne vše odstartuje tisková konference PlayStation a poté budou následovat dojmy a videoblogy od našeho redaktora.

Reklama

Srpnový Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem společnost Sony vynechala, aby se mohla naplno soustředit na připravované hry a ukázat je o dva měsíce později v Paříži. Očekávaný den je tu a s ním i informace od nás. Tento týden bude náročný a díky Zingu budete moci být při tom. Přímo v Paříži máme svého redaktora. Co můžete očekávat? Filip Němec vám bude přinášet videoblogy, kde shrne své dojmy, aby se poté naplno rozepsal v článcích o hrách, které si vyzkouší.

Dle námi dostupných informací má být Paris Games Week velkou akcí, zejména pro fanoušky PlayStation. Dnes odpoledne vše odstartuje tisková konference Sony, kde máme vidět nové ukázky z připravovaných her. Samotná konference má být srovnatelná s tou z červnové E3 v Los Angeles. Určitě bychom se nezlobili za nové demo z Uncharted 4: A Thief's End, dinosauřího Horizon: Zero Dawn, nekonečného No Man's Sky (datum vydání?) nebo zajímavého Dreams od Media Molecule. Navíc má být oznámeno hned několik překvapení. O těch nic nevíme, ale šušká se, že jedním z nich by mohlo být nové Gran Turismo, i když na to podle našeho míněný je ještě brzy. Rádi bychom viděli nové dobrodružství Ratchet & Clank a ke slovu by se mohlo dostat domácí studio Quantic Dream, které delší dobu chystá nový titul. Po Heavy Rain a Beyond: Two Souls bude jejich další hra hodně sledovaná.

Nebude to ale jenom Sony. Domluvené máme také prezentace her od Square Enix, Capcomu nebo Warner Bros. Pokud vše vyjde podle plánu a nedojde k nějaké nečekané situaci, tak by si Filip Němec měl zahrát (nebo alespoň vidět) Just Cause 3, Hitman, Deus Ex: Mankind Divided, Nier, Street Fighter V, LEGO Avengers, Fallout 4, Dark Souls 3, Quantum Break či Rainbow Six Siege.

Co, kde a kdy?

Tento článek slouží rovněž jako rozcestník pro všechny zajímavé informace z Paris Games Week.

Záznam tiskové konference PlayStationVšechny novinky z Paris Games Week

Videoblogy

Po tiskové konferenci PlayStationWild, Gravity Rush a UnchartedVirtuální realitaShrnutí výstavy a rozloučení

Články z Paris Games Week

Již brzy

Zajímavé novinky z Paris Games Week

Z technologického dema Kara od Quantic Dream je hraV příštím roce vyjde revoluční Gran Turismo SportVirtuální realita v podání PlayStation 4Nová ukázka z dobrodružného survivalu WiLDMultiplayerová ukázka z Uncharted 4Motorky skutečně ovládnou DriveClubNo Man’s Sky až v červnu 2016Street Fighter V vyjde 16. února 2016Star Wars: Battlefront láká na multiplayerové bitvyRatchet & Clank v novém traileru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama