Fall Guys: Ultimate Knockout Novinka Pátá sezóna pro Fall Guys oficiálně představena

Pátá sezóna pro Fall Guys oficiálně představena

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Dorazí dnes a můžeme se těšit i na obleček inspirovaný hrou Spelunky.

Reklama

Jak bylo slíbeno, tak se i stalo. Vývojáři ze studia Mediatonic nám představili již pátou sezónu do rozverného battle royale Fall Guys: Ultimate Knockout, která nabídne tematiku džungle.

V náhledu se můžete podívat na novou cinematic ukázku, kdy na jejím konci dostáváme pohled na postavu, která stojí v pozadí všeho tohoto rozverného běhání.

Níže následně naleznete zase ukázku hratelnosti, která láká na různé novinky.

Těšit se tak můžete na 6 nových úrovní (Treetop Tumble, Stompin' Ground, Lost Temple, Lily Leapers, Bubble Trouble a Pegwin Pool Party), limitované eventy (v nich půjde získávat bodíky, za které si odemknete unikátní kosmetické prvky), omezený režim pro Dua/Tria a více než 20 dodatečných kostýmů.

Také bude vylepšen běh hry i fyzika, přidána možnost úpravy citlivosti kamery pro obě osy a své opravy se dočkají i některé bugy (kompletní seznam naleznete zde).

Také jsme se dočkali samostatného představení nové Fame Path (obdoba season passu, avšak kompletně bezplatná), která nabídne 24 000 Kudos, 22 korunek a 7 oblečků, mezi nimiž je i jeden, jenž je inspirován sérií Spelunky.

Nicméně jestli se vám chce nějaká ta koruna přeci jen utratit, tak si můžete zakoupit nový kosmetický balíček Crown Capers, v němž naleznete dva dobrodruhy a jednu pokladem ověšenou mumii.

Vydání sezóny je chystáno na dnešní den, tedy na 20. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama