Patch 1.3 umožní uložit a vypnout Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Patch 1.3 umožní uložit a vypnout Kingdom Come: Deliverance

Patch 1.3 umožní uložit a vypnout Kingdom Come: Deliverance

Michal Burian

Michal Burian

48

Zároveň opraví tunu chyb, slibuje Dan Vávra. Kdy patch vyjde?

Reklama

Po vydání očekávaného středověkého RPG titulu Kingdom Come: Deliverance se objevila kritika na systém ukládání hry. Abyste si hru uložili, musí se hlavní hrdina Jindřich vyspat, případně vypít speciální nápoj zvaný sejvovice (další ukládání je v rámci questů). Mnohým hráčům vadí, že nemohou kdykoli uložit hru a následně ji vypnout, aniž by nepřišli o progres. Pokud mezi tyto hráče patříte, tak vám udělá radost chystaný patch 1.3.

Dan Vávra na Twitteru prozradil, že patch 1.3 umožní uložit a vypnout hru. Ještě si ale na aktualizaci počkáme. Původně byla oprava v plánu do dvou týdnů od vydání hry. Včera to byly tři týdny, co Kingdom Come: Deliverance spatřilo světlo světa a ve Warhorse potřebují ještě několik dnů, aby opravy pořádně otestovali a přesvědčili se, že nepřinesou další neplechu v podobě neočekávaných bugů.

Patch má tento týden vyjít na PC. U konzolí PlayStation 4 a Xbox One musí projít certifikací ze strany Sony a Microsoftu, proto dorazí o pár dnů později. Kromě výše zmíněného opraví patch tunu chyb a malinko i optimalizaci. Na tu si více posvítí další patch.

Kingdom Come Deliverance vyšlo 13. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama