Patch Kingdom Come: Deliverance přidává účesy a vousy nebo pomlázku
KC: Deliverance Novinka Patch Kingdom Come: Deliverance přidává účesy a vousy nebo pomlázku

Patch Kingdom Come: Deliverance přidává účesy a vousy nebo pomlázku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

79
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nechybí ani velikonoční vajíčka, oprava více než 200 bugů a bezplatné DLC v podobě balíčků HD textur a zvuků.

Reklama

Studio Warhorse stihlo ještě před velikonočními svátky vydat na PC očekávaný patch 1.4 pro Kingdom Come: Deliverance. Na konzole by měl z důvodu certifikace dorazit o týden později a nutno říct, že aktualizace o velikosti 10,7 GB toho nabízí poněkud víc, než jsme čekali.

Hlavnímu hrdinovi Jindřichovi nyní můžete v lázních měnit účes a vousy, přičemž čerstvý sestřih vám zvýší charisma. Jinými slovy, jestli chcete, aby Jindřich vypadal jako sňatkový podvodník, nyní k tomu máte možnost. Vážně zraněné nepřátele lze nyní dorazit i bez použití zbraně, což má mít za následek možnost jemnějšího řešení některých úkolů, a některé NPC, které zemřely z důvodu chyb spojených s fyzikou, byly oživeny. Příhodné.

Ještě příhodnější jsou další novinky. V Kingdom Come můžete s ohledem na Velikonoce najít a následně používat pomlázku a hledat velikonoční vajíčka, a to včetně jednoho zlatého vejce. Samozřejmostí je pak oprava různých chyb spojených třeba s úkoly. Celkově tvůrci opravili více než 200 bugů. Připomínám také, že nedávná aktualizace 1.3.4 přidala podporu Shadowplay a Anselu od Nvidie, díky němuž lze snadno vytvářet všelijaké druhy screenshotů.

Na Steamu je také k dispozici první várka bezplatných přídavků. Konkrétně jde o balíček HD textur, který doplňuje balík HD zvuků a HD dabing určený pro anglickou, německou a francouzskou verzi hry. Snad netřeba zdůrazňovat, že obzvlášť lepší textury nejsou pro každého a vyžadují grafickou kartu s alespoň 6 GB paměti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama