Patch Star Wars: Battlefrontu 2 přináší nový obsah i staré a nové chyby
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Patch Star Wars: Battlefrontu 2 přináší nový obsah i staré a nové chyby

Patch Star Wars: Battlefrontu 2 přináší nový obsah i staré a nové chyby

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Hlavní ale je, že konečně přináší skin sullustanského vojáka.

Reklama

Star Wars: Battlefront 2 se včera dočkal nového patche, který přinesl to, co tvůrci nedávno naplánovali na červenec. Doménou aktualizace je tedy nový herní mód Hero Starfighters, v němž se proti sobě utkají dva týmy o čtyřech hráčích. Mód se hraje na kola, tým, který vyhraje tři kola, vítězí, a hráči se vždy ujmou hrdinských stíhaček, aby zlikvidovali všechny nepřátelské hrdinské lodě. Pokud však během kola zemřete, můžete se respawnovat jako řadová stíhačka a pomoci přežívajícím kolegům.

Fanoušky Niena Nunba by pak měla potěšit skutečnost, že byl do hry konečně přidán skin sullustanského vojáka, který můžete využít v případě třídy Assault. Sullustan je k dispozici jak pro Povstaleckou alianci, tak pro Odboj. Před začátkem kola navíc můžete měnit skiny a při hraní za hrdinu se světelným mečem lze podle uvážení meč vypínat a zapínat, ve výchozím nastavení klávesou 2, případně tlačítkem trojúhelníku (PS4) a Y (Xbox One).

Zároveň došlo k rozšíření uživatelského rozhraní módu Hero Showdown, abyste viděli více informací o stavu svého spoluhráče. Mód Jatpack Cargo podporuje mapu na Yavinu, zóny pro doručení úkolového objektu v módu Strike jsou viditelné přímo v herním prostředí a počet hráčů režimu Blast byl snížen z 20 na 16. Je tomu tak z důvodu chystaného systému jednotek o čtyřech hráčích. Každý den také můžete splnit až tři denní úkoly, ale za každý z nich získáte jen 500 kreditů.

Jednou z nejvýraznějších změn je však výdrž hrdinů používajících světelný meč. Blokování, případně odrážení střel nepřátel vyčerpává výdrž a nějakou dobu trvá, než se začne obnovovat. Různí hrdinové přitom mají různé hodnoty výdrže.

S doslova každým patchem Battlefrontu 2 však přichází i nové či staré chyby a problémy a tento není výjimkou. Komunita sborově kritizuje systém výdrže, kvůli němuž jsou nyní hrdinové minimálně v módu Galactic Assault naprosto nepoužitelní. Nejvíce to jako obvykle odnesl Kylo Ren, který je prakticky k ničemu bez ohledu na mód. Je paradoxem, že systém výdrže měl přispět ke zlepšení dlouhodobě špatného boje hrdinů se světelnými meči, ale místo toho vše ještě zhoršil.

Každý má pak jistě radost z toho, že císař Palpatine může opět metat blesky skrz zdi a jiné překážky. A jestli máte rádi hraní za stormtroopery v režimu Ewok Hunt, tak se rozlučte s možností výhry, protože nelze nastoupit do únikového raketoplánu. V rámci nového módu Hero Starfighters pak bylo přislíbeno, že když zemřete na světlé straně, můžete hrát i za ikonickou žlutou stíhačku N1, která byla dosud dostupná jen na Naboo v módu Galactic Assault. Ale nakonec tomu tak není.

Neschopnost DICE hlídat chyby Battlefrontu 2 a řádně testovat patche je vážně zarážející a očividně nezná mezí. Nyní jsme se dostali do fáze, kdy opravdu každý patch vydaný v posledních měsících něco rozbil, a to na poměrně dlouhou dobu. Mnozí se tak oprávněně začínají obávat škod, které mohou napáchat opravdu zásadní aktualizace přidávající nové hrdiny či mapy. Jestli ale na hře pracuje tak malý tým, jak se zdá, asi se není příliš čemu divit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama