PC hráči se přeci jen dočkají odškodného za situaci s posledním Batmanem
Batman: Arkham Knight Novinka PC hráči se přeci jen dočkají odškodného za situaci s posledním Batmanem

PC hráči se přeci jen dočkají odškodného za situaci s posledním Batmanem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

96

Všichni, kteří hru vlastní nebo kteří si ji koupí do 16 listopadu, dostanou zdarma předešlé díly ze série, předčasný přístup k bezplatnému DLC a kosmetické předměty do Team Fortress 2.

Reklama

Dnes se konečně vrací do prodeje nechvalně proslulá PC verze Batman: Arkham Knight. Po několik měsících, během nichž byla hra stažena z prodeje a čekala na důležité patche, je opět k dispozici.

Čekání bylo ale přeci jen dlouhé a i po takové době se někteří hráči cítí podvedení. Mezi ně patří například majitelé krabicových verzí, kteří hru nemohli vrátit přes Steam, majitelé Season Passu nebo prostě kdokoliv, kdo si chtěl nového Batmana zahrát už v červnu. Leckdo přitom v internetových diskuzích požadoval jako náhradu Season Pass zdarma. Toho se samozřejmě nedočkáme, ale lidé z Warner Bros a Rocksteady přeci jen přišli s menším odškodným.

Každý, kdo PC verzi Arkham Knight stále vlastní nebo kdo si ho koupí do 16. listopadu, získá zdarma všechny předešlé díly série. Jde o Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins a Batman: Arkham Origins Blackgate. Zodpovědní lidé se prý ve spolupráci s Valve snaží, aby hráči hry dostali co nejdříve. K jejich rozdání by snad mělo dojít nejpozději na konci listopadu.

V záplavě DLC balíčků, které hru čeká, je i bezplatný Community Challenge Pack. Ten bude k dispozici na všech platformách, na PC ale bude k dispozici o týden dříve.

Poslední odměna jistě potěší hráče Team Fortress 2. Studio Valve dnes spustilo soutěž pro tvůrce kosmetických předmětů do hry a majitelé Arkham Knight nebo ti, kteří si ho koupí do 16. listopadu, kdy končí i soutěž, dostanou vítězné předměty, které přirozeně budou s motivy Batmana, zdarma.

Leckdo by samozřejmě mohl namítnout, že hry, které řada příznivců série už pravděpodobně vlastní, dřívější přístup k bezplatnému DLC a kosmetické předměty do úplně jiné hry jsou slabé odškodné. Ale jak se říká, lepší než nic.

Nutno říct, že na Steamu stojí Arkham Knight 45,99€, takže k žádnému zlevnění samotné hry nedošlo. Season Pass vás vyjde na 39,99€, k dispozici jsou i jednotlivé DLC.

A pokud jde o velikost dnešního patche, který má hru definitivně uvést do provozuschopného stavu, připravte se, že budete stahovat 2,4 GB. Což není tak hrozné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama