PC port Deus Ex: Mankind Divided má opět na starost studio Nixxes
Deus Ex Novinka PC port Deus Ex: Mankind Divided má opět na starost studio Nixxes

PC port Deus Ex: Mankind Divided má opět na starost studio Nixxes

Michal Burian

Michal Burian

5

Stejně jako Deus Ex: Human Revolution, Tomb Raider nebo Hitman: Absolution.

Reklama

Stále častěji velká studia využívají externí týmy pro port své hry na počítače. U Square Enix tuhle práci často dělá nizozemské studio Nixxes. Ne jinak tomu bude v případě chystaného Deus Ex: Mankind Divided.

Pokud jste se právě začali o PC port Deus Ex: Mankind Divided obávat, tak je nutné uvést, že tým Nixxes byl zodpovědný i za předešlý Deus Ex: Human Revolution, restart série Tomb Raider, Hitman: Absolution nebo Kane & Lynch 2: Dog Days. Co si tak vzpomínám, tak nešlo zrovna o špatně optimalizované tituly. V tomto případě bychom se tedy neměli bát a na pulty obchodů by měl dorazit vyladěný PC port Deus Ex: Mankind Divided.

Eidos Montreal se tak budou soustředit výhradně na vývoj hry pro konzole PlayStation 4 a Xbox One. Pokud se bude opakovat situace jako u předešlých her, tak by u nového Deus Ex nemělo jít o obyčejný port, nýbrž PC hru s mnoha speciálními vlastnostmi pro PC. Už nyní víme o zakomponování podpory DirectX 12 a AMD TressFX 3.0 pro lepší chování vlasů. Další věci, které jsou specifické pro PC verzi, oznámí tvůrci později.

Datum vydání Deus Ex: Mankind Divided zatím oznámeno nebylo, studio Nixxes na svých stránkách tvrdí, že jde o projekt pro letošní rok. Otázkou je, zda to znamená, že hra vyjde skutečně v letošním roce nebo, že práce na portu byla letos zahájena. Více se dozvíme snad v červnu na E3 v Los Angeles.

Hru předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama