PC verze Alien: Isolation s českými titulky
Alien: Isolation Novinka PC verze Alien: Isolation s českými titulky

PC verze Alien: Isolation s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

30

Před hodinou to oznámila společnost Comgad + tisková zpráva.

Reklama

Česká distributorská společnost Comgad před hodinou oznámila, že u nás bude distribuovat všechny verze nedávno oznámené hry Alien: Isolation od studia Creative Assembly a Segy. Zároveň jsme se dozvěděli, že PC verze bude obohacena o profesionální české titulky.

Horor a boj o přežití se vrací zpět ke kořenům a na konci roku 2014 postaví hráče před nejnebezpečnějšího zabijáka ve vesmíru

Obyvatele nefunkční obchodní stanice na okraji vesmíru zachvátil strach a panika. Hráči se ocitají v atmosféře neustálého děsu a smrtelného nebezpečí, neboť hluboko ve stínech se plíží a zabíjí nepředvídatelný a nelítostný Xenomorf. Nemáte vybavení ani přípravu. Musíte pátrat po materiálech v troskách, improvizovat v různých situacích a používat svůj důvtip – nejen proto, abyste na své misi uspěli, ale prostě proto, abyste zůstali naživu.

„Ve hře Alien: Isolation jsme se s touto sérií vrátili zpět ke kořenům filmu Ridleyho Scotta z roku 1979, k tomu původnímu hororu, kde šlo o přežití,” řekl kreativní ředitel z Creative Assembly Alistair Hope. „Náš vetřelec je skutečně děsivý tvor; je tak inteligentní, jako je nepřátelský, neúnavný, brutální a nezastavitelný. Tohle je ta vetřelčí hra, kterou fanoušci série vždy chtěli.”

„Studio Creative Assembly vytvořilo vpravdě neuvěřitelný herní zážitek, ve kterém zachytilo samé jádro toho, díky čemu má značka Vetřelec stále co říct i po 35 letech,” řekl Jeffrey Godsick, prezident Twentieth Century Fox Consumer Products. „Toto partnerství nás dovedlo ke stvoření hry, která je prostě vynikající a udává tón toho, co se letos chystá k oslavě 35. výročí Vetřelce.”

Alien: Isolation vyjde na konci roku 2014 pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360.

Během roku 2014 bude Twentieth Century Fox Consumer Products celoročně oslavovat milník 35. výročí tím, že bude mapovat začátky Vetřelcova odkazu a zveřejňovat vzpomínkové a fanouškovské výtvory.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama