PC verze Batmana se vrátí do obchodů na konci měsíce
Batman: Arkham Knight Novinka PC verze Batmana se vrátí do obchodů na konci měsíce

PC verze Batmana se vrátí do obchodů na konci měsíce

Jan Kalný

Jan Kalný

39

Trvalo to několik měsíců, ale na pulty ochodů a na Steam se konečně vrátí finále série Batman: Arkham. Snad už to bude i pořádně hratelné.

Reklama

PC verze Batman: Arkham Knight byla přinejmenším tragédie. Nehledě na to, že samotná hra byla důstojným zakončením série, technická stránka hry to celé zkazila. Hra nejela skoro nikomu a většina lidí byla ráda, pokud mohli hrát na alespoň 30fps. Před několika týdny vydalo Warner Bros. s Rocksteady patch, který opravoval nejzákladnější problémy.

Ten sice pro spoustu lidí určité problémy opravoval, ale ještě to nebylo úplně ideální. Ačkoli daleko lepší než původní verze. Rocksteady proto ještě na opravě pracuje, s tím, že prodeje hry se znovu spustí koncem října. Tedy ve stejnou dobu jako má vyjít patch.

„Jak už víte, před několika týdny jsme vydali zásadní patch pro PC verzi Batman: Arkham Knight. Ačkoli patch zvyšoval výkon hry, naše týmy stále pracují na opravách, které jsme zmiňovali v minulém oznámení. Očekáváme, že všechno bude připravené na konci října. Ve stejnou dobu také znovu zprovozníme prodej hry. Včetně toho bude také připravena podpora pro všechny DLC, které zatím byly vydané,” dočteme se v oficiálním prohlášení na Steamu.

Zatím to ale nevypadá, že by ve Warner Bros. přemýšleli nad nějakou formou omluvy v podobě DLC zdarma nebo snížení ceny, což může řadu hráčů naštvat. Můžeme ale jen doufat, že všechno už půjde alespoň nějak normálně. Pro tuto chvíli ale můžeme tuto kapitolu uzavřít. Nehledě na to, že na ní asi nikdo nikdy nezapomeneme.

Připomeňme si, co opravil prozatímní patch na začátku září:

• Opraveny propady frekvence snímků za sekundu • Optimalizace pro RAM a VRAM • Zlepšení výkonu na všech grafických kartách (vyžaduje nejnovější ovladače) • Více možností pro nastavení hry • Opraveny problémy s nízkou kvalitou textur • Opraveny chyby při hraní na mechanickém pevném disku (HDD)

Kromě výše uvedeného pracují v Rocksteady Studios ještě na přidání podpory pro SLI a Crossfire, stejně tak na podpoře nejnovějšího DLC, obsahu ze Season Passu a dalších novinkách, například Photo modu. A nakonec chtějí vylepšit výkon hry na Windows 10 a grafických kartách AMD. Tvůrci se zavazují, že budou i nadále pracovat na opravách a optimalizaci hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama