PC verze Gears of War 4 nebude pouhým portem z Xboxu One
Gears of War 4 Novinka PC verze Gears of War 4 nebude pouhým portem z Xboxu One

PC verze Gears of War 4 nebude pouhým portem z Xboxu One

Michal Burian

Michal Burian

34

Už teď má PC verze 28 různých nastavení.

Reklama

Jistě nemusím počítačovým hráčům připomínat, že dost často na jejich hardwarové mazlíky vyjde hra, která je obyčejným portem z konzolové verze. Podle toho potom PC verze vypadá. Naštěstí to nebude případ střílečky Gears of War 4, kterou si díky programu Xbox Play Anywhere zahrajete na PC s operačním systémem Windows 10, stejně tak na Xboxu One.

Gears of War 4 využijí hardware počítače. Vývojáři ve studiu The Coalition chtějí na počítače dodat vysoce optimalizovanou hru s celou řadou možností pro přizpůsobení. V současné době PC verze čítá 28 různých možností pro nastavení (u plné verze se počítá s dalšími).

Samozřejmostí je odemknutá frekvence snímků za sekundu, podpora více CPU a GPU jader (s grafikou souvisí vylepšená vizuální kvalita), dynamické rozlišení, lepší rozlišení textur (až 4K), plná podpora klávesnice a myši s možností si vše přemapovat, vertikální synchronizace a mnoho dalšího.

Mike Rayner v rozhovoru s britským Eurogamerem tvrdí, že hráči budou mít plnou kontrolu nad PC verzí Gears of War 4. To vše jim umožní technologie Unreal Engine 4 a stále se zlepšující UWP Microsoftu.

Otázkou zůstává akorát multiplayer, tam je dost možné, že bude mít zámek na 60fps, u singleplayeru si ale budete moci užít hru naplno, dle toho, co vaše PC dovolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama