PC verze Quantum Break má problémy s fps
Quantum Break Novinka PC verze Quantum Break má problémy s fps

PC verze Quantum Break má problémy s fps

Michal Burian

Michal Burian

158

Na nízké nastavení s grafikou GeForce GTX 980 klesne i pod 30fps.

Reklama

Dnes pro Xbox One a Windows 10 vychází nová hra od autorů Alan Wake a Max Payne. Quantum Break si dneska bude moci zahrát každý zájemce. Pokud si budete kupovat Xbox One verzi, tak z naší recenze o hře víte první poslední (spoilerům jsme se vyhnuli). V případě PC verze ale Microsoft mlčel, což společně s absurdními hardwarovými nároky dávalo tušit, že vše nebude tak úplně v pořádku. Také jste si to říkali? Máte bohužel pravdu.

Joseph Bradford na svém Twitteru před několika hodinami napsal hned několik příspěvků o W10 verzi Quantum Break. V první řadě má velké problémy s frekvencí snímků za sekundu. I s grafickou kartou GeForce GTX 980 a nastavením na Low klesá frekvence pod 30fps. K tomu si ještě máme přičíst, že Quantum Break nevypadá po grafické stránce nijak senzačně. Je prý hezčí než na Xboxu One, ale to je tak vše.

Zarazí také chybějící tlačítko pro vypnutí hry, ať už hrajete s klávesnicí a myší nebo s gamepadem. Tlačítko prostě ve hře chybí a vám nezbyde nic jiného než hru vypnout pomocí ALT+F4, případně přepnout obrazovku na plochu a ukončit program přes správce úlov (CTR+ALT+Delete).

Bradford rovněž upozorňuje na skutečnost, že s myší a klávesnicí se Quantum Break špatně hraje. Lepší je zapojit ovladač.

Doufejme, že Quantum Break brzy dostane patch, který vše napraví. Hra se ve Windows Store objevila teprve dnes v 15:00 a její cena je 1799 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama