PC verze Sniper Elite 3 s českými titulky
Sniper Elite 3 Novinka PC verze Sniper Elite 3 s českými titulky

PC verze Sniper Elite 3 s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

11

Playman právě oznámil, že pokračování Sniper Elite vyjde koncem června a rovnou s českými titulky pro PC.

Reklama

Distributorská společnost Playman si vzala na starost PC verze akce Sniper Elite 3 a oznámila, že připravuje lokalizaci formou titulků. Konzolové verze uvede na náš trh Comgad, podle informací na oficiálních stránkách pouze v angličtině.

Hra Sniper Elite 3, která se více soustředí na možnosti hráče a rozsáhlá prostředí plná příležitostí pro různé herní styly a která je zasazena do exotické, ale přesto smrtící krajiny severní Afriky během druhé světové války, sleduje zvláštního amerického agenta Karla Fairburna, jenž se ocitl hluboko v nacistickém území a využívá svých klíčových ostrostřeleckých dovedností, zatímco spojenci bojují s obávanými německými tanky Tiger napříč Západní pouští.

Nejsou to ale jen proslulé Afrika Korps, které budou Karlovi dělat starosti. Brzy odhalí německé plány vyvinout “wunderwaffe” – zázračnou zbraň – tak mocnou, že by dokázala rozdrtit veškerá spojenecká vojska a zvrátit průběh celé války.

K předobjednávce získáte bonus v podobě dodatečního balíčku Hunt Gray Wolf, kde ve speciální misi budete mít možnost zabít samotného Hitlera.

Sniper Elite 3 vychází 27. června ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama