People Can Fly oznamují novou hru
Novinka People Can Fly oznamují novou hru

People Can Fly oznamují novou hru

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Jedná se o AAA akční adventuru.

Reklama

Polské studio People Can Fly bylo založeno v roce 2002 a od té doby nám přineslo řadu zajímavých titulů. Stojí za sériemi 1st person stříleček Painkiller a Bulletstorm, ale podíleli se například i na vývoji několika dílů série Gears of War. Nějakou dobu dokonce působili jako polská pobočka Epic Games, v roce 2015 se však znovu osamostatnili. Už nějakou dobu víme, že pracují na 3rd person střílečce Outriders, kterou jim bude vydávat Square Enix a dočkáme se jí někdy ke konci roku, dnes ale přišlo poměrně nečekané oznámení.

[embed]https://twitter.com/PCFPeopleCanFly/status/1288832368426590213[/embed]

Dozvěděli jsme se, že vývojáři pracují na úplně novém AAA projektu. Půjde o akční adventuru a počítá se s vydáním na PC, streamovacích službách i konzolích nové generace. Vývoj vede pobočka v New Yorku, ale na hře se podílí i sídlo People Can Fly ve Varšavě a další dvě pobočky v Řešově a Newcastlu. Půjde zřejmě o opravdu velký projekt, protože studio začíná nabírat nové zaměstnance do zmíněné pobočky v New Yorku a dokonce chystá otevřít úplně novou pobočku v kanadském Montrealu.

"Ve studiu teď panuje skvělá nálada," řekl CEO studia People Can Fly, Sebastian Wojciechovski. "Loni jsme oznámili otevření pobočky v New Yorku a poprvé odhalili Outriders. Dnes jsme překročili hranici 250 zaměstnanců a jsme nadšeni, že můžeme oznámit další kapitolu vývoje naší společnosti. Už od začátku byl náš záměr udělat z People Can Fly studio, které je schopné pracovat na několika projektech zároveň a upozornit tak na sebe ve světě. Ke konci tohoto roku vyjdou konzole nové generace a my jsme tak opravdu nadšeni z budoucnosti People Can Fly, ale i herního průmyslu jako takového."

Víc toho zatím nevíme. Vzhledem k tomu, že se ještě dokončují Outriders, je ale velice pravděpodobné, že tato hra vyjde až za několik let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama