People Can Fly pracují na velmi ambiciózním projektu
Novinka People Can Fly pracují na velmi ambiciózním projektu

People Can Fly pracují na velmi ambiciózním projektu

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tajemná first-person střílečka vzniká za spolupráce Square Enix.

Reklama

Ve spolupráci se Square Enix vzniká v polském studiu People Can Fly velmi ambiciózní projekt. Tvůrci stříleček jako Painkiller, Gears of War, Bulletstorm, Fortnite: Save the World (pouze výpomoc) ho slavnostně oznámili na E3 v roce 2017. Od té doby jsme ale o nové vysokorozpočtové first-person střílečce neslyšeli. Sebastian Wojciechowski z People Can Fly serveru DualShockers potvrdil, že titul je stále ve vývoji. Ovšem došlo k prodlevě s původním plánem.

Novinka od People Can Fly je mnohem větší a ambicióznější, než se původně očekávalo. To donutilo studio výrazně posunout datum možného vydání. Stále nevíme, kdy bude projekt vydán, ale víme, že má rozšířit portfolio her Square Enix. Japonské vydavatelské společnosti, které patří třeba série Tomb Raider, taková FPS na seznamu chybí. Na hře se začalo pracovat v roce 2015.

People Can Fly není žádná malá firma. Jen v loňském roce otevřela dvě nové pobočky: první v polském Řešově a druhou v britském městě Newcastle. Oba týmy spolupracují s tím hlavním sídlícím ve Varšavě. Odhadem jde dohromady o 160 zaměstnanců. Zakladatelé původního People Can Fly už ale ve studiu nejsou, odešli krátce na to, co firmu koupil Epic Games v roce 2012. Poté založili The Astronauts. V roce 2015 ale získalo People Can Fly nezávislost a teď spolupracuje se Square Enix.

Zajímavé je, že všechna tři studia se soustředí pouze na tento projekt. Tím pádem je opravdu velmi ambiciózní, nákladný a jsou do něj vkládány vysoké naděje.

People Can Fly pracují na velmi ambiciózním projektu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama