Persona 5 a Yakuza 0 zůstávají jen na PlayStationu
Persona 5 Novinka Persona 5 a Yakuza 0 zůstávají jen na PlayStationu

Persona 5 a Yakuza 0 zůstávají jen na PlayStationu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

1

Zapomeňte na případné verze pro Switch nebo PC.

Reklama

Komunitní manažer společnosti Atlus USA John Hardin svým posledním vzkazem na Twitteru asi neudělal moc radosti hráčům, kteří tajně doufali, že by se Persona 5 nebo Yakuza 0 mohly časem objevit také na jiné platformě než je PlayStation. Když to řekneme ve zkratce, rovnou na ně zapomeňte.

Ve svém tweetu Hardin píše: "Platformy pro Personu 5: PS3, PS4. Platformy pro Yakuzu 0: PS4. TAK TO JE. Žádný Switch. Žádné PC. Nevím nic o štítcích na krabici, to je věc Sony."

Štítky, o kterých Hardin mluví, jsou Only on PlayStation a PS4 Console Exclusive. Takto bývají označeny krabičky her pro konzoli PlayStation 4, které jsou určeny pouze pro platformu PlayStation. Občas se ale objeví také na hrách pro PlayStation 4 a PC. Z nějakého důvodu ale obal Persony 5 postrádá toto charakteristické označení, zatímco obal Yakuzy 0 je označen jako PS4 Console Exclusive, což dávalo určitou naději budoucí PC verzi.

Jen pro informaci, Persona 5 je již nyní k dispozici v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 a v Evropě se ji dočkáme po menším odkladu 4. dubna. Yakuza 0 naopak vychází v Evropě pro PlayStation 4 už 24. ledna 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama