Persona 5 Royal - Morgana představuje My Palace a DLC
Novinka Persona 5 Royal - Morgana představuje My Palace a DLC

Persona 5 Royal - Morgana představuje My Palace a DLC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Vytvořte si a přizpůsobte svůj vlastní palác.

Reklama

Atlus postupně uvolňuje novinky ohledně rozšířené verze páté Persony. Prostřednictvím Morganiných zpráv se dovídáme něco víc o zcela novém prvku My Palace a také chystaném obsahu ke stažení.

My Palace je zvláštní místo, kde se shromažďují všechny myšlenky a vzpomínky hráče. Pomocí nástroje Palace Maker si pak mohou hráči svůj palác přizpůsobit a změnit celkový charakter dekorací. Zároveň lze také změnit vzhled hráčovy postavy na svou oblíbenou.

Během plnění úkolů každodenního života a v bitvách můžete získat různá ocenění a za ně P Medals. Právě ty jsou položkou, za kterou můžete nakupovat dekorace pro palác. Při následném umístění předmětu v paláci se někdy může objevit takzvaná kognitivní existence vašich důvěrníků. A možná že si někdy vyslechnete dost zajímavou konverzaci.

V My Palace si také můžete prohlédnout všechny animace a speciální ilustrace, které jste mohli vidět v průběhu hlavního příběhu. A také poslouchat své oblíbené písně.

Co se týče dodatečného obsahu ke stažení do Persony 5 Royal, bude dvojího druhu. Prvním z nich jsou protagonisté z Persony 3 a Persony 4, kteří se ve Velvet Roomu objeví ve vedlejších činnostech jako nepřátelské postavy, se kterými můžete poměřit síly v Challenge Battle. V druhém případě Royal verze Persony nabídne ke stažení kostýmy z jiných titulů Atlusu.

Persona 5 Royal má v Japonsku vyjít pro PlayStation 4 už 31. října a na západě někdy na jaře příštího roku.

Zdroj: Atlus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama