Persona 5 vychází v Japonsku 15. září!
Persona 5 Novinka Persona 5 vychází v Japonsku 15. září!

Persona 5 vychází v Japonsku 15. září!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Podívat se můžete na čtvrtý trailer, videorozhovor a na obsah edice 20th Anniversary Special Edition.

Reklama

Jak to nakonec dopadne s vydání Persony 5 na západě, ještě nevíme. Poté, co Atlus odešel od dlouholetého distributora NIS America, ale můžeme doufat, že vše proběhne hladce. Zatím můžeme pouze závidět japonským hráčům, kteří již mají jisto. Hra pro PlayStation 4 a PlayStation 3 v Japonsku vyjde za cenu 8800 jenů (asi 1900 Kč) 15. září. Možnost hru předobjednávat byla spuštěna dnes.

Co je ale velmi záviděni hodná záležitost, je oznámení speciální 20th Anniversary Special edice. Ta totiž bude za cenu 13 800 jenů (asi 3000 Kč) nabízet následující předměty:

kopii Persony 5vázaný artbook Persony 5 velikosti B5, speciální vazbu ilustroval Shigenori Soejimaalbum Persona 20th Anniversary All-Time Best Album, celkem pět disků (disk 1: Shin Megami Tensei: Persona, atd.; disk 2: Persona 2: Innocent Sin/Persona 2: Eternal Punishment, disk 3: Persona 3 (FES), atd.; disk 4: Persona 4 (The Golden), atd.; disk 5: Persona 5)speciální Collaboration DLC Set #1: Persony Orpheus Picaro a Izanagi Picaro a balíček speciálních dovednostíspeciální Collaboration DLC Set #2: kostým školní uniformy Gekkoukan z Persony 3 a BGM bojový balíček z Persony 3speciální Collaboration DLC Set # 3: kostým školní uniformy Yasogami z Persony 4 BGM bojový balíček z Persony 4speciální téma, ilustrace od Shigenori Soejimypokladnička s motivem Persony5

Atlus mimo jiné také potvrdil přítomnost Persony 5 na letošní E3, která proběhne od 14. do 16. června v Los Angeles.

V září bude také odvysíláno speciální anime s názvem Persona 5 the Animation: The Day Breakers. Bude mít asi 30 minut, o produkci se postará A-1 Pictures a půjde o určitý prolog herního příběhu.

A nakonec Atlus oznámil, že se 13. srpna uskuteční první orchestrální koncert série Persona a v prosinci proběhne v Art Chiyoda akce Persona 20th Anniversary Festival.

Níže se podívejte na nový trailer, videorozhovor s režisérem Katsurou Hasinem (obsahující také gameplay záběry), dále nové obrázky ze hry a jednotlivé předměty edice 20th Anniversary Special.

Trailer

(trailer s anglickými titulky naleznete zde)

Rozhovor

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama