PES 2019 zdůrazňuje individualitu a styl každého fotbalisty
Novinka PES 2019 zdůrazňuje individualitu a styl každého fotbalisty

PES 2019 zdůrazňuje individualitu a styl každého fotbalisty

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Více licencí, viditelná únava hráčů, lepší fyzika míče, animace fanoušků nebo nové oslavy.

Reklama

Společnost Konami oficiálně a detailně představila Pro Evolution Soccer 2019. Hra vyjde 30. srpna letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na obalu bude brazilský útočník/záložník Philippe Coutinho, zatímco speciální verzi zdobí David Beckham.

PES 2018 zdůrazňuje individuality a styl každého fotbalisty. Neočekávejte tuto novinku u všech. Spíše se vývojáři zaměří jen na některé hvězdy. Víme, že svůj osobní styl má mít právě Countinho, který reprezentuje současné hráče, a Beckham, reprezentuje legendy. O tom vypovídá i vyjádření, že díky jednotlivým stylům hráčů máme na hřišti zažít magické momenty.

Součástí hry bude viditelná únava hráčů, která bude mít vliv na výkon, chování a pohyb po hřišti, stejně tak na přesnost střel, do čehož promluví i zdokonalená fyzika míče a chytřejší umělá inteligence s poziční hrou.

Těšit se dále můžete na nové animace fanoušků na tribunách a na nové oslavy. Konami se snaží plnit závazek a rozšiřovat hru o nové licence, ligy a stadiony. Významné rozšíření má být v PES 2019, ale v současné době nevíme, jaké novinky z tohoto pohledu máme čekat. Na prvních screenshotech vidíme, že partnerem PES 2019 je AC Milán nebo Liverpool FC. Jistotou je předsezónní International Champions Cup (ICC), který je součástí Master League.

Velké množství novinek má vylepšit režim myClub. Tvůrci připravili nový systém hráčských karet, jenž mění způsob, jakým budete sestavovat svůj tým. Dále Konami v tiskové zprávě píše o novém rozhraní, které bude dynamicky aktualizováno a přinášet vám zprávy o PES, o hráčích atd.

Co se vizuální podoby týče, vývojáři zdokonalili engine a slibují lepší vizuální efekty společně s rozlišením 4K a podporou HDR. Právě reálnější barvy zajistí lepší nasvícení a stíny, které společně s detailními diváky, texturami trávy nebo počasím dodají zápasu tu pravou atmosféru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama