Pět výživných minut z The Surge 2
The Surge 2 Novinka Pět výživných minut z The Surge 2

Pět výživných minut z The Surge 2

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Průzkum, boj a vývoj postavy.

Reklama

Akční hardcore záležitost The Surge 2 pozdravuje z Gamescomu prostřednictvím pětiminutového výživného videa z hraní. To ukazuje, že si na pokračování dali vývojáři záležet a hodlají hráčům prodat zdá se poctivé akční RPG. Ve videu vidíme průzkum světa Jericho City, tvorbu postavy a její následný vývoj a samozřejmě boj. Ten je velmi důležitý a opět se zaměří na končetiny nepřátel.

V The Surge 2 budeme mít k dispozici dvacet typů zbraní rozdělených do pěti kategorií. S nimi budeme párovat, blokovat údery, ale také se uhýbat a útočit na protivníka.

"Tento trailer popisuje staré i nové herní mechanismy a nabízí přehled všech herních prvků od příběhu po tipy, jak z nepřátel nejlépe získat potřebné součástky. Jelikož se roky vývoje chýlí ke konci, studio Deck13 hrdě prohlašuje, že The Surge 2 nabízí zážitek pro všechny. Vrací se dynamické taktické souboje s uspokojivými zakončeními a významnými volbami pro každý střet založenými na vybavení, které chcete získat, používat a vylepšit. Mnohé systémy byly od základu přepracovány, aby uspokojily hráče, kteří chtějí hrát po svém, ať už opatrně a zdálky, anebo na férovku hezky zblízka. Ať už toužíte po pomoci ukazatelů pro směrové parírování, anebo se při likvidaci protivníků chcete spolehnout čistě na svoje schopnosti a vyladěnou sestavu, The Surge 2 vám nabídne skvělý herní zážitek."

The Surge 2 vyjde 24. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama