Petice za český překlad Assassin's Creed Valhalla
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Petice za český překlad Assassin's Creed Valhalla

Petice za český překlad Assassin's Creed Valhalla

Johny

Johny

235
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Česká herní komunita vás žádá o pomoc.

Reklama

Po oznámení Assassin's Creed Valhalla vyšlo najevo, že hra nebude obsahovat český překlad, což rozzuřilo mnoho českých a slovenských hráčů, kteří se rozhodli založit petici s cílem přemluvit vydavatele, aby se o návrat českého jazyka postaral.

Řada českých a slovenských hráčů neumí tak dobře anglicky, aby rozuměli rozsáhlým historickým hrám, jako zřejmě bude Assassin's Creed Valhalla, která bude pravděpodobně obsahovat i mnoho archaismů či historismů. Někdo na cizí jazyky jednoduše nemá vlohy a někdo, kdo anglicky umí na dobré úrovni, si i přesto raději zapne v příběhové hře češtinu, aby mu neutekl ani jeden detail.

V obchodě Ubisoftu můžeme zjistit, že český překlad nebude obsahovat ani plánovaný Watch Dogs: Legion, ale další z pěti plánovaných AAA her, které mají vyjít do března 2021, pravděpodobně menší hra Gods & Monsters, češtinu obsahovat bude.

Ať je zakopaný pes kdekoliv a váš názor na tuto situaci jakýkoliv, pojďme zkusit jako česká herní komunita dát vydavateli najevo podepsáním této petice nebo reakcí na toto téma na jejích oficiálním fóru, že český překlad ve hrách chceme, ať už kvůli sobě nebo ostatním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama