Petice za Silent Hills
Novinka Petice za Silent Hills

Petice za Silent Hills

Michal Burian

Michal Burian

25

Na eBay zase někdo prodává konzoli PS4 s nainstalovaným demem P.T. za tisíc liber.

Reklama

V pondělí odpoledne jsme se dozvěděli, že Silent Hills od japonského tvůrčího celku Kojima Productions nevznikne. Hořkou pilulku pro fanoušky odhalil nejprve režisér Guillermo del Toro, který na hře spolupracoval, o něco později vše potvrdila vydavatelská společnost Konami.

Nadějný Silent Hills pohřbily neshody mezi Konami a designérem Hideo Kojimou, který již před časem oznámil, že po dokončení Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ukončí spolupráci s Konami.

Fanoušci tomu stále nechtějí uvěřit a prostřednictvím petice chtějí, aby Hideo Kojima a Guillermo del Toro pokračovali ve vývoji Silent Hills. Dokonce nabízejí i možnost komunitního financování přes Kickstarter, v případě, že zrušení souvisí s penězi.

Petici podepsalo téměř 7000 lidí a lze předpokládat, že další podpisy budou rychle přibývat. Přitom o Silent Hills toho moc nevíme, zahrát jsme si akorát mohli demoverzi P.T. (Playable Teaser), která byla exkluzivně na PlayStation Store pro PlayStation 4.

Ve větší míře se začíná spekulovat o finančních problémech Konami, která se zbavuje talentovaných lidí, včetně Kojimi.

S tím souvisí druhá zpráva. Někdo na eBay zkouší prodat konzoli PS4 s nainstalovaným demem P.T. Za celý komplet chce 1000 liber, v přepočtu jde o 38 000 Kč. Cena je takto vysoko schválně, P.T. totiž bylo včera z PS Store odstraněno a nelze hru stáhnout. Otázkou je, zda někdo PS4 s P.T. koupí, když si ho do včerejšího dne mohl zdarma stáhnout z PS Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama