Phil Spencer si zahrál Elden Ring a je z něj nadšený
Elden Ring Novinka Phil Spencer si zahrál Elden Ring a je z něj nadšený

Phil Spencer si zahrál Elden Ring a je z něj nadšený

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Být šéfem Xboxu nese jistá privilegia.

Reklama

No co si budeme povídat. Všichni fanoušci titulů od FromSoftware či "Souls" her jsou určitě naprosto natěšeni na Elden Ring, na kterém opět pracuje mimo jiné i Hidetaka Mijazaki (Dark Souls či Bloodborne) a spisovatel George R.R. Martin, jehož pravděpodobně znáte pro jeho knižní fantasy ságu Píseň ledu a ohně.

Bohužel o samotné hře zatím příliš mnoho informací nemáme, kdy z oficiálních marketingových materiálů si alespoň prozatím musíme vystačit s oznamovací ukázkou a krátkým rozhovorem z roku 2019, v němž se dozvídáme, že vývoj začal krátce po dokončení DLC pro Dark Souls 3 a cílem bylo vytvoření fantasy v otevřeném světě, které bude zaměřené více na RPG prvky, což ale neznamená, že bychom se nedočkali neodpouštějícího soubojového systému.

Nových informací bychom se pak snad mohli konečně dočkat na ceremoniálu udílení cen The Game Awards 2020.

Ačkoliv je tedy kolem hry prozatím poměrně slušné ticho, tak se na ní evidentně i nadále pečlivě pracuje a někteří šťastlivci ji zjevně dokonce hráli.

Jedním z takových lidí je šéf xboxové divize Phil Spencer, jenž v rozhovoru pro magazín GameSpot pronesl, že ze hry už viděl poměrně dost a také si ji i zahrál, přičemž nemohl zakrýt své nadšení z ní:

"Jako někdo, kdo hrál všechny Mijazakiho hry minimálně za poslední desetiletí, říkám, že toto je jeho zjevně nejambicióznější titul, který udělal. Chci říct, že miluji jeho hry, ale když vidím některé ty herní mechaniky, se kterými se potýká zde, se kterými se potýká on i jeho tým tentokrát, vidět to zasazení, spolupráci s jiným autorem na příběhu. To miluju."

Spencer taktéž tvrdí, že Mijazaki za pomoci Elden Ringu "rozšiřuje své obzory" a dokonce se svěřil, že když Spencer Elden Ring hraje, tak Mijazaki (raději) odchází:

"Myslím, že je to proto, že jsem špatný hráč, ale když se vrátí, tak máme rozhovor o tom, co si o hře myslím. Je vášnivě zapálen do toho, co dělá. Je to jedna z věcí, které miluju na tom, když s ním pracuji na některých z těchto her a vidím je přicházet na naši platformu."

Ačkoliv jsme se tedy nedočkali žádných konkrétních informací o samotné hře, tak zcela jistě tato slova od šéfa Xboxu budou stačit k tomu, abychom na hru byli ještě více zvědaví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama