Pioneer od Ubisoftu: Z nenásilného průzkumu vesmíru je kooperativní střílečka
Watch Dogs 2 Novinka Pioneer od Ubisoftu: Z nenásilného průzkumu vesmíru je kooperativní střílečka

Pioneer od Ubisoftu: Z nenásilného průzkumu vesmíru je kooperativní střílečka

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vesmírná hra přežila, ale easter eggu z Watch Dogs 2 už není nenásilný projekt.

Reklama

Milovníci vesmírných her byli celkem nadšeni, když při jedné misi v hackerské akci Watch Dogs 2 viděli teaser na nový titul od Ubisoftu. To se ovšem psal rok 2016. Francouzská společnost měla mít v plánu plnohodnotné představení o rok později, ale jak dnes víme, nic z toho nebylo. Projekt s pracovním označením Pioneer měl prožívat těžké časy, vývoj nešel podle představ a Alex Hutchinson (bývalý šéf vývoje v Ubisoftu) před pár týdny prohlásil, že průzkum vesmíru byl zrušen.

Teď se ale objevují nové informace. Jason Schreier z Kotaku kontaktoval další bývalé zaměstnance Ubisoftu a ti mu potvrdili, že je Pioneer stále v plánu. Ovšem dost byla pozměněna jeho vize. Původně mělo jít o hru s průzkumem vesmíru, bez násilí, brutality a bojů. Nyní je to jinak.

„Zemřel starý Pioneer,“ konstatoval jeden anonym. „Tady je jeho bratr.“ Koncept projektu měl být změněn nejméně dvakrát, včetně jednoho na začátku letošního roku. Současná podoba běží na enginu Anvil a využívá zdrojový kód Rainbow Six: Siege. Tím pádem očekáváme podobu právě s touto taktickou kooperativní akci.

„Představovali jsme si nový způsob navigace, nové způsoby úkolů a žádné zjevné násilí. Rozsah našich plánů, které nejsou obvyklé, způsobil, že bylo těžké z toho udělat hru,“ prozradil další anonym. Z nenásilného průzkumu vesmíru má být kooperativní střílečka, v níž budeme zabíjet mimozemšťany. Kvůli tomu využívají vývojáři Anvil engine, tedy technologii z Rainbow Six Siege, společně se zdrojovým kódem.

Připomeňte si teaser z Watch Dogs 2, objevil se při misi, kdy hlavní hrdina musel hacknout servery Ubisoftu v kanceláři v San Francisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama