Planet Zoo Novinka Planet Zoo nám umožní se ponořit do světa nočních zvířat

Planet Zoo nám umožní se ponořit do světa nočních zvířat

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Do hry přibude mýval, skunk i kaloň.

Reklama

Autorské studio Frontier Developments se i nadále řádně stará o jejich strategii Planet Zoo, do které nedávno oznámili další chystaný balíček, tentokrát s názvem Twillight Pack.

Jeho název jasně naznačuje, že se tentokrát zaměří na noční stvoření, tudíž se můžete těšit na pětici v podobě mývala, lišky obecné, vombata obecného, skunka pruhovaného a kaloně egyptského, kdy tyto nové přírůstky přirozeně nabídnou i své typické vzorce chování.

Společně s těmito dalšími kusy ale také dojde na přidání více než 200 kusů dekorativních předmětů, aby se mohly cítit více jako doma.

To vše poté ještě doplní další kariérní scénář, který přinese výpravu do Transylvánie, v níž se společně s parťačkou Nancy budete starat o prapodivnou zoologickou zahradu.

Datum vydání je stanoveno na 18. října.

Balíček při vydání zakoupíte na Steamu, kde vás vyjde na 9,99 eur, tedy 250 Kč.

Společně s balíčkem také dorazí bezplatná aktualizace 1.11, díky které vaši zaměstnanci budou moci některá zvířata vynést z jejich přístřešků a pořádně je odprezentovat návštěvníkům. Také ale dorazí strakatá zvěř či nový typ chování, kdy vám někteří svěřenci mohou utéct a rozpoutat chaos. O všech chystaných změnách si lze přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama