Plants vs. Zombies: Garden Warfare se dočkáme v únoru
Plants vs Zombies: Garden Warfare Novinka Plants vs. Zombies: Garden Warfare se dočkáme v únoru

Plants vs. Zombies: Garden Warfare se dočkáme v únoru

Michal Burian

Michal Burian

8

Na konzolích Xbox One a Xbox 360. PC verze vyjde později. Podívejte se na nový gameplay trailer.

Reklama

Studio PopCap Games divize Electronic Arts dnes k večeru oznámilo, že third-person střílečka Plants vs. Zombies: Garden Warfare vyjde pro Xbox One a Xbox 360 již 18. února v Severní Americe, 20. února v Evropě a o den později ve Velké Británii. PC verze bude následovat později.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare pohání technologie Frostbite 3 a půjde o multiplayerovou střílečku z pohledu třetí osoby, kde proti sobě bojují rostlinky a zombíci. Těšit se tak můžete na populární postavičky z universa Plants vs. Zombies.

Hra podle slov tvůrců nabídne ohromující trojrozměrný svět kvetoucí živými barvami v jedinečné krajině. Součástí bude přes 10 map a tři různé režimy, včetně Garden & Graveyards a Team Vanquish pro 24 hráčů (12 vs 12) a kooperační režim Garden Ops. In Garden & Graveyards pro čtyři hráče, kde rostlinky musejí ochránit svou zahrádku před invazí zombíků.

Xbox One verze navíc nabídne extra módy v podobě split-screenu a Boss módu. Na rozdělené obrazovce budou hráči spolupracovat v boji proti hordám zombíků, zatímco v Boss režimu využijete Kinect nebo SmartGlass, abyste podpořil svůj tým z pohledu seshora, kde můžete povolávat dělostřelectvo nebo házet svým kolegům lékárničky.

Xbox One verze bude stát 35 liber, Xbox 360 pak o deset liber méně.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama