Plány na rozšiřování a vylepšování World of Warships v roce 2017
World of Warships Novinka Plány na rozšiřování a vylepšování World of Warships v roce 2017

Plány na rozšiřování a vylepšování World of Warships v roce 2017

Michal Burian

Michal Burian

Na hráče toho čeká skutečně hodně, včetně dlouho očekávaných novinek.

Reklama

Rok 2016 byl podle slov společnosti Wargaming plný zajímavých událostí ve hře World of Warships. Nyní ale přišel rok 2017 a vývojáři nás prostřednictvím videa seznamují se svým plánem pro letošního rok. Wargaming chtějí nejen udržet krok s předchozím rokem, ale zvládnout toho letos ještě víc.

Tvůrci chtějí přidat více větví pro Velkou Británii, kterou nazývají královnou moří. Hráči se dočkají také nového národu, který je ve World of Warships již zastoupen jednou prémiovou lodí. Tento národ dostane dvě nové větve.

Rok 2017 mát být velmi náročný pro tým zodpovědný za 3D grafiku. V plánu má kolem 50 lodí, které mají mít velkolepé modely. Společně s těmito novinkami se změní některé větve stávajících lodí. Jako první se dostanou na řadu sovětští torpédoborci. Vývojáři u nich chtějí odstranit některé nelogické věci. Vytvoří se dvě podvětve: vedoucí torpédoborce a typické dělové torpédoborce. Lišit se budou především palebnou silou, schopností přežít a viditelností. Vedoucí torpédoborci, větší lodě, déle přežijí, ale jsou snadněji odhalitelné, zatímco u těch menších je to přesně naopak.

Co se zajímavého herního obsahu týče, tak jedním bodem pro letošní rok jsou legendární kapitáni. Menším experimentem v loňském roce byl Steven Seagal. V současné době nám Wargaming nedokáže říct, jak budou kapitáni odlišní a jak je budete moci získat. Jistí si jsou ale tím, že je chtějí přidat, aby je hráči mohli získat a používat ve hře.

Na řadu se dostanou také nová vylepšení, která si nebudete moci koupit. Získáte je ve hře a poslouží k úpravě vaší oblíbené lodi tak, aby byla ještě sympatičtější. Změny se nemají týkat pouze lodí, ale také ostatních herních aspektů - změní se schopnosti kapitána, bude jich víc a zároveň bude poslední úroveň dovedností snáze dostupná, aby hráči měli větší svobodu, jak si přizpůsobit své velitele, kteří mají odpovídat jejich hernímu stylu. Vyberete si tak jen ty schopnosti, které skutečně potřebujete.

S rozmanitostí hry mají pomoci nové typy výzbroje. Na přesné detaily si musíme ještě počkat. Wargaming doufá, že novým typem výzbroje docílí toho, že World of Warships bude lepší a rozmanitější.

Další část videa se věnuje PvE. Kooperativní bitvy byly původně vytvořeny pro výcvik, jako způsob testování lodí. Vývojáři byli překvapeni, když viděli, jak si v tomto režimu lidé užívají hru jen tak pro zábavu. Proto dojde k rozvinutí tohoto prvku. To jste si mohli všimnout už loni, kupříkladu halloweenská událost. Letos náš čekají PvP mise nazvané operace. Jde o sadu misí pro hráče, kteří jim nebudou čelit v režimu náhodných bitev. Půjde totiž o oddělené příběhy, kterých se hráči mohou účastnit ve skupině až sedmi lidí. Skupiny mohou být shromážděny náhodně pomocí systému dohazování nebo hráči sami vstoupí do týmu o dvou až sedmi lidech.

V neposlední řadě dojde na nový obsah v rámci klanů a bitvy klan vs. klan. Klany mají být užitečné a oblíbené pro všechny hráče. Bonusy budete moci získat jen za to, že se připojíte k ostatním hráčům, stejně tak za hraní v režimu náhodných bitev.

Vývojáři nezapomenou ani na vylepšení zvuku, hudby v pozadí a další aspekty, včetně vizuálních efektů. Vidět máte nové výstřely, vlny a nové exploze, které se od těch, které jsou ve hře v současné době, budou velice lišit. V plánuje je také nové scénické a dynamické osvětlení.

Je toho opravdu hodně, ale stále to není vše. V roce 2017 má přijít i dlouho očekávané skladiště, výcviková místnost a prý mnoho dalších věcí. Podívejte se na video, ať některé novinky vidíte na vlastní oči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama