Plány studia Bungie do roku 2025
Destiny Novinka Plány studia Bungie do roku 2025

Plány studia Bungie do roku 2025

Johny

Johny

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vedle Destiny chtějí mít i jinou herní sérii.

Reklama

Dnes vychází expanze Shadowkeep pro Destiny 2 a zároveň se spustí Free To Play model hry. Pokud vás zajímá k čemu všemu mají hráči zdarma verze hry přístup, nakoukněte do našeho staršího článku zde.

S příchodem Shadowkeep se IGN rozhodlo vyzpovídat ředitele společnosti Bungie, kterým je Pete Parsons, ohledně toho, co teď čeká studio po rozdělení s Activision.

"Mysleli byste si, že nás to [vydání Shadowkeep bez Activision] bude velmi stresovat, ale právě naopak, stalo se to takovým zářivě jasným bodem naší schopnosti doručit produkt na trh a pro zákazníky." řekl IGN Pete Parsons.

Díky tomuto bodu, Bungie již pracuje tak, aby dosáhla vyšších cílů.

"V podstatě do roku 2025 se chceme stát jedním ze světově nejlepších firem v zábavním průmyslu."

Aby takového milníku dosáhli, chtějí Destiny transformovat do Destiny, které oni sami chtějí. Jakým by se mělo stát.

"Takže, do roku 2025 máme velmi jasnou cestu, ve které chceme dosáhnout této transformaci Destiny, a taky abychom měli na trhu další herní série." k tomu CEO Bungie dodal: "Musíme si vytvořit vlastní vydavatelský tým, ale část naší vize je také se stát firmou mající vícero franšíz." Tomu může i třeba napovídat spolupráce s čínskou firmou NetEase, o které jsme psali před rokem zde.

"Myslím si, že dlouhodobá vize pro Bungie by mohla být taková, ve které máme světy jako Destiny, které jsou skvělými místy pro utváření přátelství s ostatními hráči. A počátek představování nových světů, kterých si hráči budou vážit." řekl na konec Pete Parsons.

Bungie budeme držet všechny palce, ať se jejich vize naplní a my hráči obdržíme šance si jejich další úžasná díla zahrát. I přes pomalý start Destiny 2, se hra vyvinula v jednu z nejlepších her v žánru looter-shooter, a pokud jste ještě sérií nepolíbení, tak teď budete mít příležitost si jejich výtvor zdarma vyzkoušet a posoudit sami, jak si tvůrci série Halo vedou v dnešní době.

IGN také zveřejnilo gameplay z prvních 25 minut z Free To Play verze Destiny 2.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama