PlayerUnknown's Battlegrounds je nesmírně populární
Novinka PlayerUnknown's Battlegrounds je nesmírně populární

PlayerUnknown's Battlegrounds je nesmírně populární

Michal Burian

Michal Burian

33

Last-man-standing střílečka prodala již dva miliony kusů.

Reklama

Last-man-standing střílečka PlayerUnknown's Battlegrounds je nesmírně populární. Na Steamu vyšla teprve 23. března 2017. Za tak krátkou dobu dokázala prodat dva miliony kopií. Hra se přitom stále nachází v předběžném přístupu, což má být podle slov tvůrců její velké plus. Studio Bluehole se dušuje, že bude PlayerUnknown's Battlegrounds vyvíjet společně s komunitou. Podle reakcí hráčů zatím autoři na stížnosti reagují a hru stále vylepšují.

PlayerUnknown's Battlegrounds se odehrává na masivním ostrově o rozměrech 8x8 kilometrů. Na začátku hráč nemá žádné vybavení, musí nalézt zbraně a zásoby, aby dokázal v tomto krutém světě přežít. Vývojáři se inspirovali u žánru Battle Royale a netají se tím, že si hodně vzali ze stejnojmenného modu Army 3 od Bohemia Interactive a ze survival onlinovky H1Z1: King of the Kill. Ostatně sám Brendan Greene alias PlayerUnknown se na Battlegrounds podílí. Byl to právě on, kdo poskytnul koncept Battle Royale tvůrcům H1Z1.

I nás v redakci titul PlayerUnknown's Battlegrounds zaujal. Chystáme pro vás článek, kde vám hru detailně představíme a hlavně se dozvíte naše dojmy.

Pokud chcete se studiem Bluehole oslavit milník, tak se nezapomeňte 4. května od 18 hodit naladit na Twitch.

PlayerUnknown's Battlegrounds koupíte v předběžném přístupu na Steamu za 29,99€.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama