PlayLink titul That's You! se naučil česky
Novinka PlayLink titul That's You! se naučil česky

PlayLink titul That's You! se naučil česky

Michal Burian

Michal Burian

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Apple iOS

Kompletní lokalizace včetně dabingu pro další titul v rámci služby PlayLink.

Reklama

Kdo si počká, ten se dočká. Sony už loni slíbila, že se PlayLink titul That's You! dočká kompletní české lokalizace. Dnes se tak konečně stalo. Zábavná párty hra byla obohacena o bezplatnou aktualizaci, která obsahuje kompletní lokalizaci včetně dabingu.

„Přidání české lokalizace formou patche bylo slíbeno již na podzim roku 2017 a my jsme potěšeni, že se náš slib hráčům stává nyní skutečností. Ve službě PlayLink si tak mohou čeští případně slovenští hráči připadat jako doma, neboť se jedná již o čtvrtý PlayLink titul s plnou českou lokalizací,“ informuje tisková zpráva.

That's You! je společenská párty hra pro až 6 hráčů, díky které zjistíte, jak dobře se navzájem znáte. Čekají na vás sarkastické společného kvízy, v nichž se hráči dozví, co si o nich ostatní skutečně myslí. Připraveno je více než 1000 otázek, které jsou obohaceny o kreslící výzvy, úkoly se selfie fotkami a o další aktivity. Čím lépe znáš ostatní hráče, tím víc bodů získáš.

That's You! koupíte na PlayStation Store pro PS4 za 269 Kč, jinak titul stojí 549 korun. Hru nainstalujete do PS4 a do svých chytrých mobilů a tabletů si bezplatně stáhnete aplikaci z Google Play nebo App Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama