PlayStation Classic už stojí pod devět stovek
Novinka PlayStation Classic už stojí pod devět stovek

PlayStation Classic už stojí pod devět stovek

Michal Burian

Michal Burian

35

Akční cena na konzoli s retro hrami.

Reklama

Aktualizace: Koncem roku 2018 jsme psali o masivním zlevnění konzole PlayStation Classic. Cena téhle retro záležitosti necelý měsíc po uvedení na trh spadla téměř o tisíc korun. Teď tu máme další zlevnění. PS Classic se už neprodává za 1749 Kč, nýbrž za akčních 899 Kč. To už je dost přijatelná cena za 20 her z prvního PlayStationu, zároveň je to ale důvod, aby lidé, co si PS Classic koupili před měsícem, byli pořádně naštváni.

PlayStation Classic můžete za 899 Kč koupit v obchodě Xzone.cz, na GameExpres.sk potom za 34,99 euro. Sleva platí do 26. ledna 2019 nebo do vyprodání zásob.

Původní zpráva (28. 12. 2018 @ 11:09): Necelý měsíc po vydání výrazně padá cena konzole PlayStation Classic. Zdá se, že zmenšená verze prvního PlayStationu nenašla dostatečný počet zákazníků a Sony byla nucena zlevnil. Jak jinak si vysvětlit slevu o 20 euro v zahraničí, u nás je to ještě více. Pokud jste s koupí vyčkali, tak budete mít určitě radost, zatímco majitelé PS Classic mohou po právu zuřit.

Dle všeho jde o akční cenu, jež nebude trvalá. Obchod Xzone.cz zlevnil PlayStation Classic o 941 Kč na 1749 Kč (z předešlých 2690 Kč), zatímco na GameExpres.sk je sleva ve výši 35 euro, prodává se za 64,99€.

PlayStation Classic vám umožní prožít znovu momenty, které navždy změnily hraní. V konzoli naleznete 20 her z prvního PlayStationu, včetně Final Fantasy VII, Tekken 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash! nebo Wild Arms. Design konzole se drží původního návrhu, má stejné logo, stejné rozvržení tlačítek i obal. Zároveň je PS Classic o 45 procent menší než konzole z roku 1994. Součástí balení jsou dva kabelové ovladače, abyste si většinu z dostupných titulů mohli vychutnat ve dvou. Já jsem měl možnost si před uvedení na trh PlayStation Classic vyzkoušet, mé dojmy naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama